Hirdetés
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1923 üzenetére
Kijelző csere? Esélytelen?
-
albinolynx
senior tag
708 F-nek pókhálós lett az érintőkijelzője. Csak az üveg repedt be. Valószínűleg megfeszült, vagy valaminek nekinyomódott.
Lehet találni cserét, van ahol ki is cserélik esetleg emberi áron?
-
albinolynx
senior tag
válasz
Bferibörs #1290 üzenetére
Megnéztem neked: document viewer. Viszont a többi apk-val ellentétben ennek nem találtam a forrását a tableten.
Lehet nem így van, de én arra gondolok, hogy valamelyik egyéb apk-nak a beépített részét képezi. 10.2MB-os méretűnek írja a rendszer. Ha sérült, nincs fent, flasheld újra a gépet - talán ez a legjárhatóbb út. -
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #1251 üzenetére
Lehet. Csak ezt nem ismerem, plusz kell hozzá stick. Jobban tetszik, ha egy készülék, független, stb.
-
albinolynx
senior tag
Szerintem érdemes beruházni egy 3g wifi hotspot-ba. Független, mindennel lehet csatlakozni hozzá ami wifi képes. Így nem kell nézned soha sem a kompatibilitás listát, nem lóg otg-n.
-
albinolynx
senior tag
Szerintem egy multiméterrel mérd ki/méresd ki a töltőt mielőtt beadod szervizbe. Ha te nem is, de csak van ismerős aki kiméri.
-
albinolynx
senior tag
válasz
gyarfas2 #1185 üzenetére
Hangerő le-, vagy fel nyomva tartás mellett kapcsold be. Elméletileg bejön a nyitott hasú robot. Recovery menü, ha jól mondom. Nyomsz egy vissza nyilat és megjelenik a szöveges menü. Ott factory reset és kész vagy. Bekapcsolás és boot után a szűz gyári androidnak kell megjelennie.
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1034 üzenetére
Lemaradtam - hangerő le + bekapcsolásra bejön a recovery?
-
albinolynx
senior tag
Pc-re kötve mi történik? Lát valamit?
-
albinolynx
senior tag
válasz
biancasd #1018 üzenetére
Először is rootolni kell. Utána pedig a build.prop-ban átírni:
ro.product.model=
ro.product.manufacturer=
ro.product.name=
ro.product.brand=
ro.product.device=Én még SE LWW telefonnál csináltam, lehet tabletnél nem találsz meg mindent. Lényeg, hogy a játékkal kompatibilis tablet névre kell átírni. Mondjuk galaxy tab-ra.
-
albinolynx
senior tag
Nektek sincs megjeleníthető MAC címe a wifi eszköznek (708R)?
-
albinolynx
senior tag
ROOT
Tablet előkészületek
Menü - Beállítások - Fejlesztői lehetőségek - USB hibakeresésnél legyen pipa
Lehet a pc-hez csatlakoztatni usb-n keresztül.1. android SDK
2. telepítési könyvtárból SDK manager, ha nem indult volna el magától
3. legalul "EXTRAS" - google usb driver legyen kipipálva
4. install packagesEredmény képen a telepítési könyvtáron belül kell legyen:
extras - google - usb_driver - android_winusb.inf(Nem linkelem be csak az inf fájlt, mert nem tudom biztosan, hogy ez kell csak.)
5. unlockroot free download
6. x:\Program Files (x86), vagy 32bites esetén x:\Program Files\\Unlockroot\tools\adb.exe
(TCM-ben hívjatok egy cmd-t, vagy Start menü - cmd és elnavigálni az adb.exe-hez.)
7. Saját gép - Eszközkezelő - My - Tulajdonságok - Illesztőprogram - Frissítés - Illesztőprogram keresése a számítógépen - alul Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából - Minden eszköz megjelenítése - Tovább - Saját lemez - Tallózás az "android_winusb.inf"-re - majd végül "android ADB interface" - Tovább
Eszközkezelőben legfelül meg kell jelennie: Android Device - Android ADB Interface
8. Vissza a cmd - adb.exe-hez. Parancs: adb devices
Eredménye: 0123456789ABCDEF device
(Esetleg további ellenőrzés képen: adb reboot - újra kell induljon a tablet.)
9. unlockroot.exe - nagy zöld "ROOT" felirat és végigzongorázni.
(Powersaver-t nem muszáj feltenni, de ha felkerült, simán lehet uninstallálni.)
-
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #1006 üzenetére
Akkor a tv felejtős is. Inkább lehúzom jó minőségben és később nézem meg.
Azt hogyan derítsem ki, hogy pontosan melyik kiadású tabletem van?
Nincsen erre valami aida szerű apk? Eddig tableteken mindegyiken így, vagy úgy de szerepelt szitázva a pontos típus. Ezen meg csak tablet series 7. -
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #1004 üzenetére
Egyelőre csak a gyári alkalmazásra, de csak próba képen. Nem létfontosságú.
Az viszont, hogy pontosan 708_ G, M, S, W, akármi - jó lenne kideríteni.
-
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #998 üzenetére
Értelek már, csak engem más érdekelt. (:
Nem szeretném piszkálni a gyári állapotot, egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy pontosan melyik verziót kaptam a tabletből. Driverrre lenne szükségem és feltelepíteném rá a tv alkalmazást is.
-
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #996 üzenetére
Melyik mindkét frissítő fájlt? Kicsit zavaros a dolog...
-
albinolynx
senior tag
Mivel tudom egész pontosan kideríteni, hogy melyik 708-as tablettel van dolgom, illetve az egyéb specifikációit? Valami diagnosztikai programra gondolok...
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #978 üzenetére
Megvan a tablet. Tehát huawei E173 usb modem. OTG-re kötve 3-5s időközönként 2x villan a zöld led.
Könyv szerint a 3s időközönként 2x villanó zöld led azt jelenti, hogy csatlakoztatva van a pc-hez (esetemben tablet).
Mivel telenoros a modem, így bele kell raknom egy telenoros kártyát pin kód kérés nélkül és működnie kell az internetnek (persze internet csomag megrendelve)?Vodafone ZTE K3772-Z nem ad életjelet sem. Gondolom ez totál bukó...
-
albinolynx
senior tag
Sim kártya hiányában honnan lehet eldönteni, hogy adott stick (usb modem) jó lesz-e a tablethez?
Esetleg van mód kibővíteni a támogatott modemek listáját?
Ami nem működik, az driver hiba miatt nem működhet?Tablet Series7 708R 8GB-hez lesz egy huawei E173 modem. Persze pont nem szerepel a kompatibilitási listán...
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kértek tőlem egy 7" kínai tablet vásárlásához, min. ICS. Viszont keresgélés közben ráakadtam a 708R 8GB-re.
Igyének: lehető legjobb wifi modullal (kétlem, hogy ebben az lenne). Kamerák nem szükségesek, kijelző mindegy milyen. Rendszer nem lesz buherálva. BT nem hátrány, de nem feltétel. Működjön és ne fagyjon, -csináljon hülyeségeket. Gmail fiók lesz használva róla, webes (!) felületről.Esetleg az járható út, hogy ha a beépített wifi modul mégsem jó, akkor OTG kábellal egy usb wifi adaptert használjon? (driver probléma?)
Ez a külső wifi modul kérdés nagyon érdekel, mert egy csapásra eloszlatná az egyik kételyemet.Árban nagyon jó lenne, szinte azonnal itt van és meg tudnám győzni a leendő tulajt a garancia kontra kínai tablet ügyben. Egyedül a wifi és a gép stabilitása aggaszt egy kissé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- 10"-os gyerek tablet 1280x800 2GB/32GB WIFI BT kék/rózsaszín
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G táblagép (jótállás 2026.09.) és billentyűzetes tok eladó
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9/Book cover/2027-ig gari
- Ipad Pro 12.9" (2020, 4. generáció) + kiegészítők kitűnő állapotban
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest