- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma #2375 üzenetére
Hülyegyerek...
Képtelen vagy felfogni, hogy használat közben nem dobálja az SD-t? De ezt már kismilliószor leírtuk...
Akkor dobja le mikor a tab készenlétbe kerül.. Vágod, hogy mit jelent az hogy készenlét? Azt jelenti, hogy semmilyen folyamat nem megy.. a képernyő lekapcsol.. stb. Vagy te kikapcsolt kijelzőnél, leállított programoknál szoktál a tabon filmet nézni? Sőt! Közben ki is veszed az aksit?
Azt se tudod, hogy melyik bolygón laksz... -
pacman789
aktív tag
válasz
nyúlkoma #2375 üzenetére
Megtudhatom, hogy miért is akarsz bd25ös filmeket tabon nézni? Tudod, egyáltalán, hogy az mit takar?
Vagy megint csak megvillantod a nem létező tudásod be beböfögsz valamit amit találtál a neten és az jó..
Ez most kb olyan, hogy én meg bd50es filmeket nézek nagyapám 30éves tévéjén, meg két 5wattos kis hangszórón...De tényleg ne rontsd már itt a levegőt beszéled a hülyeséget egyfolytában...
-
ung.mario
tag
válasz
nyúlkoma #2375 üzenetére
Készenléti állapotban nem dobál sd-t, ha te ilyenkor filmezel ügyes vagy. Ha sd-t dobál vegyél pendrive-ot. vagy ha már megvetted a 32gigás sd-t miután kipróbáltad, hogy a 2gigásat is dobálja akkor dobj ki 500ft-ot usb kártyaolvasóra. Nem sírni kell, gondolkodni. Ha rozsdás a víz veszel olcsóbb csapot? Kínai az kínai marad(Japán, Mongol, stb nem érdekel)
Mellékesen előttem szólónak teljesen igaza van. Akit overmax érdekel menjen annak a fórumjára, ide meg jöjjenek a 1016-os tulajok.
-
:AMF:
senior tag
válasz
nyúlkoma #2338 üzenetére
ez a 1016 topikja, senkit nem érdekel, hogy mi a bajod egy másik tablettel. a 1016-al a youtube még a vécéről is megy!
talán azért, mert ezt nem te fedezted fel.
jobb lesz, ha elviseled, hogy a steelcore sem tökéletes tablet és nem igazán jobb, mint a 1016-os. olcsóbb ugyan, de ugyanúgy szoftveres nyűg(ök?) van(nak?) vele, mint a 1016-al. az olcsóság is relatív, mert gondolom nem kaptál 30gb felhős tárhelyet, network tv-t, 2 év garanciát, music cardot, 3g modemet mellé...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma #2332 üzenetére
Hát... ez... jó nagy hülyeség amit írtál.
Egyrész nem Jappánban, hanem Kínában.
Másrészt.. Otthon fekve az ágyon Használj mobil netet youtubozáshoz, külön stickkel.. az otthoni kábelnettel meg emailozz.
És nem, a MyAudio (sőt, semelyik másik készülék) semmilyen formában nem szenved a youtubbal... -
:AMF:
senior tag
válasz
nyúlkoma #2319 üzenetére
a válaszodnak mondjuk köze nincs ahhoz, ami írtam de mindegy...
ne vedd sértésnek, de egy energiaitaltól felpörgött tini szintjén nyomod a hülyeséget. most pl ez: "Tehát ismerem a forgalmazót." az overmaxról is azt hitted, magyar. aztán kiderült, hogy kínából származó lengyel, amit még csak nem is Te "fedeztél fel". türelmes ember vagyok, de mostantól inkább átugrom a magvas bölcsességeidet.mod: még a tabod nevét sem ismered helyesen. nem "StellCover", hanem SteelCore.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma #2261 üzenetére
De az nem a neve!
Te hol élsz?Neked sem az a neved, Hogy "nyúlkoma exlolituma troll szerencsétlen félnótás"
Nem hallottál még arról a marketing szokásról, hogy a címsorba, fejlécbe minden fontosabbnak vélt infót beleraknak azért, hogy aki csak azt olvassa el, némi képet kapjon a hirdetett termékről és felkeltsék a figyelmét?ICOO iCou10 az eredeti neve.
De ti is csak Overmax SteelCore 10-et vettetek..Nem tudom.. Te tényleg ennyire lassú vagy, vagy csak tetteted? Mert ha igen akkor nagyon vigyázz magadra.. Nem minden csoki ami barna és puha.. Ha szarszaga van akkor meg főleg nem.
-
zseko
veterán
válasz
nyúlkoma #2227 üzenetére
Legyen igazad
Nézd, azt nem tagadom hogy nem az igazi a rom, ám a tényleges használatot ez sem akadályozza - csak zavarja.
- Sípolás megszűnik teljes fényerőnél, de ez este egyrészt zavaró, másrészt jobban merül.
- A készenléti merülés ellen a kikapcsolás ami hatásos. Macerás, de amikor dolgozni megyek és nem vagyok itthon 10-12 órát, akkor végülis milyen valós indok lehet arra hogy készenlétben legyen?
- SD kártya dobálás: használat közben nem teszi, használaton kívül meg -lásd az előzőt- ki lehet kapcsolni így szintén nem játszik. De ez már zavaróbb, ez tény.
- És végül, a wifi. Ez az ami valóban idegesítő. Az S2 is gyengébb a régi telefonomnál, de azt legalább tudom használni az egész házban + egy kevés udvar. A tab gyakorlatilag csak a szobámban használható teljesértékűen, azon kívül macerás a net.Gondolkozom azon, hogy leszedem a hátulját, beviszem munkahelyre és maratok bele egy ablakot a wifi elé, + maratok hozzá műanyagból egy ellendarabot amit beragasztok
Csak eddig még nem tudtam leszedni a hátulját
(#2228) Tobika1 hát ez szomorú...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged