Új hozzászólás Aktív témák
-
To_Pet
tag
válasz
zorall11 #2184 üzenetére
Hali!
Szerintem várj még egy kicsit a Concorde Novum-ra, hogy arról miket mondanak majd és annak tükrében dönts. Én is arra várok. 65000 lesz az edigtal-nál elvileg nov. 23-tól lehet kapni. Akinek ilyen Myaudio van az valószínűleg elfogult egy kicsit. A novum a concorde tab 9.7 ips plus-nak a ráncfelvarrt verziója és arra sem nagyon van panasz. Van, de közel sem ennyi. Itt rengeteg kompromisszumot kell kötnöd. -
Hanks77
csendes tag
válasz
zorall11 #2177 üzenetére
Igen a 916dcc-nél is megvan az SD probléma, én viszont zúgást nem hallottam, csak nagyon-nagyon halkan, bár az inkább alapzaj lehet. Ezek a gondok megszűnnek a JB frissítésével remélhetőleg. Én a 1016dcc-t is nyugodt szívvel megvenném, ha visszaolvasol nekem is volt. Hibás készülékek előfordulhatnak sajnos, de más gyártónál is... Egyébként ami nem kínai az hamisítvány!
-
p0rn
tag
válasz
zorall11 #2173 üzenetére
Teljesen jól használható ahogy írtad is Apple meg ilyen magas szintű gépekhez hasonlítják ... illetve mint akármelyik gyártónál itt is vannak gyári hibásak, de persze cserélik egyből. Teljesen jól használható amire kitalálták(játék,net,olvasás stb). Az általad írt másik 2 tablet is ilyen... Nagyjából egy és ugyan az mind... nagy különbségek nincsenek.
-
Tobika1
senior tag
válasz
zorall11 #2173 üzenetére
Ezeket te hol olvastad? Itt van ez a topic meg az sg-n tudok egyről. Hol írják ezeket a sületlenségeket? Itt ilyesmit mi nem írtunk. Én augusztus vége óta használom és ilyesmiket nem tapasztaltam, sípolás a jb rom alatt van de én az ics es vondroidosat használom, azzal csak 2 hiba van: sd- kártyát készenlétben leválasztja, készenlétben óránként 2% ot merül. Én ha nem használom akkor kikapcsolom és ugyanúgy ha az sdt sem használom akkor kiveszem belőle, problémák megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged