Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
badly85
csendes tag
Sziasztok!
Voltam a Media Markt-ba, megnéztem a tabletet, hát kapásból látszódott a bevilágítás, SD kártya nem volt benne, szóval ezt a hibát nem tudtam lecsekkolni, töltőn volt a kicsike, nem ébredt fel míg ott voltam, hangszóró sem recsegett. De voltak mellette viszont ASUS tabletek, hát eszméletlenül jók. Ez a myaudio nem ér 70e-t.

Az eladó srác azt mondta, hozzájuk 20-ból egyet vittek vissza töltő gondok miatt, de szerintem kamuzott. Mivel nem volt raktáron nem is vettem, de már nem is akartam, kövezettek meg de inkább vettem egy iPad 2-t és szerintem megérte, semmi ilyen gond nincs vele, jailbreakeltem is, szóval azt rakok rá amit akarok és az akksija tényleg sokáig bírja.
Tartozékokat most rendeltem hozzá ebay-ről tök olcsón. 
Részemről ennyit az Android-ról, bár az S2-met lehet megtartom mókuskodásra, de naon gondolkodom a iPhone-ban is.

Engem elvesztett az Android ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tartozékokat most rendeltem hozzá ebay-ről tök olcsón.