- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3305 üzenetére
Kösz, akkor ezzel fogom magam meglepni. Aki vállalkozó kedvű, és ért egy kicsit az elektronikához (és persze nics garanciája vagy már nem is foglalkozik vele) annak találtam egy kis buherálni valót. A töltő csatlakozó a végtelenségig gagyi végül is egy U-alakú foglalat amibe úgy kóvályog a töltő ahogy éppen jól esik neki. Találtam egy hasonlót méretre ugyanez, de szét kell szednem, hogy megbizonyosodjak róla. ASUS eeepc töltő csati. Reményeim szerint komolyabb anyag, és az elején van egy karika megerősítésnek. Remélhetőleg nem olyan gagyi anyag, ami 2 hónap alatt elfárad.
Tudom garancia, meg idegesítő, hogy használhatatlan, de én lusta vagyok gariztatni. Esetemben 3 havonta lenne esedékes a töltő miatt.
Egyébkén kapható a csati Magyarországon isItthon egyanez
929 postával vagy 7112+posta
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest