- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Már elmontam sokszor de most is elmondom, nem rossz ez a tab, nekem minden működik, az sd sem olyan nagy hiba, ha készenlétbe teszem a gépet akkor elötte kiveszem. Amit meg itt olvasni abból sokszor érdemes gyököt vonni, én azt mondom h megéri ez a tab, én minden nap használom, filmet nézek, netezek, chat-elek, skype minden tökéletesen megy rajta, nálam. Gondoljatok már bele hogy hágy darabot adtak el belőle a mm-ban és akkor az mind rossz? Itt van vagy 3 ember aki azóta panaszkodik sőt van olyan akinek nincs is ilyen készüléke és mégis írja a hülyeséget...(OFF)(/OFF)
-
Tobika1
senior tag
Sony1962!
Akkor ne vegyél ilyen készüléket, vegyél hasonló tudású samsungot vagy asust 120-130000 ért!
-
Tobika1
senior tag
Sokan fel vannak háborodva hogy használhatatlan a gép, azért ez nem teljesen így van! Igen, jelentsük ki hogy a myaudio által eddig kiadott romok szarok! Kezdve a gyárilag kiadott rossz akkukijelzős romtól majd a hangpattogós romon át végül a sípolós JB-ig...
Node! aki egy szájbarágós leírás alapján fel tud rakni egy főzött romot az kap egy teljesen használható jó ár/érték arányú gépet! egyedül az sd dobálás marad meg készenlétben, én ezt elfogadom hogy ilyen és kész de még így is megéri! Nexus 7-en pl nincs is sd olvasó!
Szóval aki ilyen tabletet akar vásárolni az mérlegeljen hogy meg tud e barátkozni az sd -s hibával és hogy fel tud e rakni egy részlettes leírás alapján egy főzött romot!
És nem szabad elfelejteni hogy a készülékre 1+1 év garancia van! tehát ha valaki kifog egy hardverhibás darabot akkor azt is ki tudják cserélni vagy megjavítják vagy visszaadják az árát.
-
Tobika1
senior tag
Én azért nem jelenteném így ki hogy nem éri meg, főzött rommal csak az sd dobálas van, minden jó rajta és azért egy ilyen tudású gépet 70 ropiért szerintem elfogadható kompromisszum.
Loiruma 69 el csak az a baj hogy mindig ugyanazt írja le 1000x és ez már kicsit tényleg idegesítő! Okés valóban mondjuk ki h a myaudió szofteres támogatottsága szar, eddig 2 romot adtak ki és mind a 2 hibás, de szerencsére találtunk jól működő romot a kütyüre és valszeg ahonnan ez a rom jött onnan még fog jönni több és jobb is...
-
Tobika1
senior tag
Érdekes hogy a hivatalos honlapon most sincs fent az új rom, nem értem hogy mért nem lehet feltenni, miért kell így sunyiban küldözgetni a linkeket... sokan akik nem ismerik a fórumot azok hogy találják meg...
-
Tobika1
senior tag
válasz
Mr.Attila88 #1036 üzenetére
Ha elolvastad volna a fórumot akkor megtaláltad volna a rootolást és a sw frissítés lépéseit.
A hibákat már 1000X leírták itt is meg az sg-n is, ha egy kicsit utánaolvas az ember akkor tisztában lesz a dolgokkal és ezek alapján fog dönteni hogy kell e neki ilyen tab vagy nem de ha mégis kell akkor bütyködni kell vele vagy inkább vesz egy másikat amivel nem kell csinálni semmit. Ezért írtam hogy aki ennyire balga hogy még egy leírás alapján sem tud romot frissíteni az ne vegyen tabletet az használjon abakuszt. Innentől kezdve lezártam a témát.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Mr.Attila88 #1033 üzenetére
Ezt nem neked szántam hanem Loituma69 -nek aki már 4 ilyen tabot vitt vissza és mindenhol osztja az észt, már nincs is neki ilyen tabja de folyton írkál ide is meg az sg fórumra is és csak a hibákat emeli ki meg a supportot szidja .
Amúgy meg kocka fejjel született az édes kis anyukád! Én már itt tettem le valamit az asztalra (rootolás, rom telepítés) és sok usernek segítettem, olvasd vissza a fórumot, szal te nekem ne dumálj!
-
Tobika1
senior tag
Nem tudja valaki hogy hogy lehetne kirakni a root-olást meg a rom telepítést meg egyéb hasznos információkat az első lapra? mert elég fárasztó leírni egyesével minden embernek...
-
Tobika1
senior tag
válasz
pusihusi #1021 üzenetére
nézz szét az Es filekezelőben, tuti hogy van... Valszeg valami app ébren tartotta a tabit és azért merült le, nekem az új rommal készenlétben óránként 1%-ot merül kb
A tokot itt [link] vettem, és ez a galaxy 10.1 -hez való de méretileg 98% ban megegyezik, tökéletesen passzol rá, egyedül a töltőnek a csatlakozójánál kellett kivágni egy kis bőr darabot, meg hátul kellene a kamerának de nem fogok mert azt nem használom.
-
Tobika1
senior tag
Megjôtt a tokom, majd teszek fel róla képet, nagyon jóóó :-)
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
Aki úgy érzi hogy halk a tabi az tegye fel az equalizer appot , de vigyázzatok vele mert ki lehet vele nyírni a hangszórókat. Sokal jobb vele a hang, fél hangerőn már üvőlt :-)
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #934 üzenetére
Vegyél inkább concorde-ot ha zavar az sd dobálás!
Engem nem zavar,ha kell valami az sdről akkor belerakom.
A többi hiba meg a főzött rommal megoldódott és majd valszeg a jb-vel is meg fog oldódni.Concordéknál sem tökéletes a JB, ezt találtam:
Pár napja már használom a JB-t.
Pozitivumok:
-gyors,bár én nem nagyon veszem észre a különbséget az I.C.S és ez közt,nekem már az is rohadt gyors volt
-hangpattogás megszünt,én ennek örültem a legjobban a magam részéről
-rajt van gyárilag a chrome
-jók az alapprogik,nincs tele felesleges programokkal
-jó dolog a képernyőmentés beállithatósága 1 gombnyomásra
-antutu 8374 pont nálam
Negativum:
-hdmi kimeneten továbbra is ott a hang és a kép,ha rádugjuk tv-re
-flash tartalmú oldalak csak a gyári böngészőben jelennek meg rendesen
-asphalt7 játék egyáltalán nem indul el rajt,másik játékokról fogalmam sincs,mivel ezt próbáltam ki -
Tobika1
senior tag
megnéztem vele 5 vidót egyik sem akadt, a régi rommal már 5 másodperc alatt megakadt.
nem kötelező felrakni, 5 perces procedúra az egész és a gyáritól garantáltan jobb! ha meg nem tetszik akkor meg visszarakod a gyárit és szenvedsz vele tovább.
nem győzködök senkit sem, aki mazoista az szenvedjen a gyári rommal.
-
Tobika1
senior tag
Na emberek innen nyugodtan szedjétek le a N101-4.04-VonDroid_N101_V3.2.1 2G_K26.zip -et, ebben van a rom( azaz az iso file) ugyanúgy kell felrakni mint a hivatalos romot csak ezt a filet kell beszúrni. telepítés után a recovery menübe fog lépni ott pedig rá kell lépni arra hogy factory reset vagy valami hasonló utána restart és az új rom hasít!
Nincs hang akadás és minden megy rajta! van recovery, régi youtube cliens van felrakva amivel nem áll meg hd videó és alapból rootlot a készülék, google talk is van és van magyar nyelv!
és nem kell félni mert ha megjelenik a JB ugyanúgy fel lehet rakni rá!
-
Tobika1
senior tag
Most rakom fel a másik főzött romot, majd leírom ha érdekel valakit hogy jó e
-
Tobika1
senior tag
Teszteld le jó alaposan és ha minden jó akkor rakom fel, nem akarok minden nap romot telepíteni
amúgy majdnem lezsibbadtam, azt hittem hogy elszállt a wifi, nem tudott csatlakozni a hálózatra és azt írta ki hogy a mac cím nem érhető el, már újra is raktam még1X a romot de nem volt jó, majd kivettem az sd kártyát és jó lett
érdekes dolgokat produkál a tab, de ez mind szoftveres hiba...
szóval várjuk az alapos tesztet
hang akadás sd eldobás meg a szokásosak
-
Tobika1
senior tag
Valamiért elkezdett akadni a hang, pedig friss telepítésnél nem vettem észre... megprópálom felrakni a másik kernelt hátha...
-
Tobika1
senior tag
na felment, eddig tetszik
és van recovery
-
Tobika1
senior tag
Amit itt [link] találtam leírást az müxik, az sd-vel most már nem kapcsolgat be a kijelző
a wifi beállításoknál át kellett állítani hogy mindig ébren és jó lesz. nekem már fél órája nem kapcsolt be, eddig ha bent volt az sd 5 percenként felvillant a kijelző.
ja és ha rootolva van a készülék akkor ezt írjátok bele a build.prop ba
pm.sleep_mode=1
ezzel engedélyezi a deep sleep módot amivel nem merül annyira készenlétben.
-
Tobika1
senior tag
itt ugyanazokat a hibákat írják mint a myaudionál, szal 100% h ugyanaz a kütyü:
-
Tobika1
senior tag
Lehet hogy még ma este rátolom a legújabb hivatalos romot, ha nincs benne magyar nyelv az sem baj, csak a hibák legyenek kijavítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest