Új hozzászólás Aktív témák
-
sony1962
csendes tag
válasz
Tobika1 #1910 üzenetére
Van jogom ide is írni. 2 My Audio készülékem is van. De ésszel vettem őket. Amit itt műveltettek a fórumon...egy rossz készüléket visszaviszek. a 2. rossznál elfelejtem, és pénzt visszakérek. Nem játszom el a fejlesztő bajnokot....Ennyi. Az emberi hülyeség bosszant. 75 ezret kidobva az ablakon...
-
sony1962
csendes tag
válasz
Tobika1 #1910 üzenetére
Van jogom ide is írni. 2 My Audio készülékem is van. De ésszel vettem őket. Amit itt műveltettek a fórumon...egy rossz készüléket visszaviszek. a 2. rossznál elfelejtem, és pénzt visszakérek. Nem játszom el a fejlesztő bajnokot....Ennyi. Az emberi hülyeség bosszant. 75 ezret kidobva az ablakon...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1857 üzenetére
(#1856) pacman789: köszönöm! Akkor még van idejük, a fenébe.. :/
Nem mondtak semmit, vissza lett küldve garanciába Miskolcra..
Csak emlékszem, hogy mikor futólag átolvastam azt a papírt amit adtak, 15 napról írtak és hogy utána jogom van a cserét vagy a termék árának 100%-os megtérítését kérni. Arra nem emlékeztem, hogy 15 nap munkanap, vagy nem.. (jelenleg 210km választ el attól a papírtól, szóval nem tudtam megnézni
)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1809 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy akkor vettem észre mikor levettem a hátlapot.
Nem, még nem.. ma van egy hete, hogy vissza vittem. Azóta nem hívtak, gondolom majd hívnak ha valami nem tetszik nekik...Igen csak 7,7 colos.. De SuperAmoled+ ami azért überfasza..
Én azon goldolkodok, hogy beadom a laptopom, és veszek helyette egy Prime-ot. Csak a Tegra3 nem olyan szimpatikus.. gyenge benne a GPU
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1793 üzenetére
Nem optimalizálási hiba, nem menüakadás, vagy egyéb ilyesmi. Pl. a másik tabon a tálcán ott voltak a hangerőikonok, aztán a 'lehúzható menüben' (azaz itt 'felhúzható') rögtön ott a kapcsolók a wifinek, BT-nak, gpsnek, meg még a fene tudja mi volt még gyorsgomb. Aztán pl. nálunk hiányos a beállításokban az aksikijelzés, ami a másikban olyan volt mint amilyennek lennie kell(ene valójában). És még ilyen dolgok, amik magából a szoftverből hiányoznak, nem emlékszem mindenre, mert alig 20-30 percig nyomogattam. Azon még ICS volt. Nálunk a JB-vel jelenleg még nem fejlődött, hanem visszafejlődött a szoft... Pl. eltűnt belőle az, hogy ha hdmi-n keresztül tv-re kötöm akkor mennyi idő elteltével kapcsolja ki a tab kijelzőjét, hogy ne menjen feleslegesen.
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz
Tobika1 #1713 üzenetére
Én vondroid romot használok azóta is, rootoltam, pár progit letöröltem. Nálam semmi gond nincs az sd dobáláson kivül, de az meg nem zavar, mert ha nem használom, kikapcsolom a gépet, ha meg használom, akkor folyamatosan használom, akkor nem dobálja.
A bevilágitásom is csökkent, párszor kicsit erősebben megnyomogattam a gépet, és jobb lett.
-
tomi5244
őstag
válasz
Tobika1 #1723 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A kikapcsoló képernyőt arra értettem, hogy kikapcsol és csak többszöri resetre tudod életre kelteni a tabot (már ha sikerül). pusihusi és hobbbyt is ezért küldte vissza ha jól olvastam. Bár Hobbbyt előtte elég rendesen szét szedte
Egyébként te az első példányodat mért küldted vissza?
-
tomi5244
őstag
válasz
Tobika1 #1721 üzenetére
Akkor te kifogtad a tutit!
Egyébként a vicc az egészben az, ha jobban belegondolok, engem az SD dobálás nem nagyon hatna meg, ugyanis max akkor használnám az SD.-t ha filmet tennék fel, minden egyébre nekem elég lenne a belső tárhely.
Inkább az ilyen hirtelen kikapcsoló képernyő, és fagyásoktól tartok. Ezek tántorítanak el a vásárlástól, nem beszélve ha megdöglik a gép akkor futkározhat meg várhat az ember a kicserélt példányra.
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1717 üzenetére
Többszöri resettel rendbe jött, csak az sd dobálás, merülés, 4.1 -n a sípolás! Ami a legbosszantóbb hogy szinte mindent fagyasztottam, csak azt nem ami a működésnél kell azokat nem, s utána jobban merült wifi és sd kártya nélkül? Nem használtam 23 óra alatt csontig lement, ha ez nem lenne akkor nem lenne probléma!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1680 üzenetére
Vissza vittem, nem cserélik.. elküldik Nyíregyre.. vagy Miskolc, a fene tudja már, hogy hova.. De azt mondta a csaj, hogy 1-2 hét, és a 3 se földöntúli.. -.-"
Mindegy, ha fizettetni akarnak velem, akkor megmondom nekik, hogy küldjék szépen vissza, hibásan.. majd én itthon megcsináltatom unokatesómmal, ha már gyengeáramú villamosmérnök van diplomájába írva. Utána szépen elpasszolom.. Kicsit elegem lett belőle. :/
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1665 üzenetére
A megbontás miatt a műanyag kereten az egyik oldalt késnyomok vannak. Ezt leszámítva makulátlan.
iPadet nem veszek, az nem jó semmire.. Gyűlölöm a korlátokat..
100-110 ért már vannak azért jók.Azért most adnék magamnak egy pofont mielőtt neki esnék.. A töltő probléma miatt vissza kellett volna vinnem. Így most felakasztottam ezt a lehetőséget, és vagy meg tudom szépre csinálni, vagy nem..
zseko: Szerintem ez hardver szintű.. Mindent kikapcsolva is több elektromos zajt hallottam a tabból mint a kondicserére szoruló 20 éves Sony (jappánban készült) 4x100 wattos, 15kg-os (nagyságára utalva) erősítőmből..
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1633 üzenetére
Amit úgy itéltem meg, hogy nem fontos, azokat lefagyasztottam
Minek megy az sms push, mikor ez nem is telefon. Meg a Maps-ot is kifagyasztottam, a location service-t is, meg egy párat még. Meg aztán letiltogattam sokat, hogy ne induljon el automatikusan. És a fejlesztői beállításokban próbálkoztam, hogy pl. rögtön rúgjon ki mindent amint kilépek belőle.
Viszont nem nyert, mert mire hazaértem ugyanúgy 23%-ot esett 10 óra alatt mint eddig
És ahogy nézegetem, ez szerintem rendszerszintű lehet, nem hinném hogy tudnánk vele bármit csinálni.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1653 üzenetére
A bevilágítás megszűnt, mondhatni tökéletes lett a kijelző. Felhősödésnek nyoma sincs.
Tovább bontottam az egészet, nem tudom pontosan lokalizálni, a proci elektromos zaját is hallom, de ez nem az.. ez valahogy az alső fekete letakart cucc alól jön.. De most ugat a szomszéd kutyája, így semmit nem hallok -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1651 üzenetére
A hanszóróval? Finoman leszedtem a membránt, és a tekercsbe vezető rézdrótot megigazgattam.. mivel most nem tudok forrasztani, jobbat nem tehettem.. igazából lekéne csípni és pár menetet visszaszedni..
Ez a vacak csak serceg... és a vicces ha ráteszem a hátlapot, nem hallom.
-
Hobbbyt
őstag
-
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #1594 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz. Hivatalosan nem adták ki, ezért nincsen fent a myaudio honlapján. Azért adták ki, mert mindenki itt anyázott már h mikor jön már ki végre.Teljes mértékben tisztában voltak a sípolós hibával, az gyanítják hogy a processzorral akad össze a rom (és a félreértések elkerülése végett NEM ők fejlesztik rá a romot).
Ergo amíg hozzájuk nem érkezik be egy rendes verzió, addig nem is lesz javítva. Egyébként állítólag a cc ips plusnál is van ilyen sípolós marhaság, és a processzor minő véletlen ugyanaz... -
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #1542 üzenetére
Biztos jól nézne ki...
Egyébként de, zavarna ha nem lenne gari, főleg ennél a tabnál. xD
Amúgy asszem az egyik transformer tabnál is ez volt, hogy a fém hátlap miatt fos volt a wifi jel...
Namind1 együtt lehet élni vele. Engem az sd dobálás és a szar aksiidő idegesít, ezek a legfontosabbak most... -
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1521 üzenetére
De nem is ez a rendszer van rajta
Egyébként véleményem szerint a MyAudionak hiába szólunk, max jelzi a hibát a gyártónak, aki vagy javítja - vagy nem. Bizakodni lehet, és csalódjunk is pozitívan azt mondom, ám ha a nagy gyártók (lg, samu, HTC, se) szarnak a userek fejére frissítés szempontjából, mit lehet várni nevenincs kínaiaktól nekünk egy semmi országban? Azért úgy érzem, fognak kiadni frissítést rá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tobika1 #1524 üzenetére
Munka közben voltak vele inkább problémái, és hát az Android rendszert sem ismerte, teljesen kezdőként vágott bele, iOS-t ismerte (iphone4) viszont ehhez a géphez ugye olcsóbban jutott hozzá, és tett vele egy próbát.
(#1525) pusihusi
Lehet javítani, csak nem Android OS szinten, tehát egy Jelly Bean update-el nem fog magától elmúlni, és bootloader forrás nélkül csak a gyártó tudja orvosolni, bár forrás megléte esetén is kellő hozzáértést igényel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tobika1 #1521 üzenetére
A napokban röpke pár órára volt nálam ilyen tablet, egyik kedves hölgy ismerősöm is vett (azóta már vissza is vitte a boltba, és ráfizetett egy iPad 2-re) és megkért tegyek fel rá számára a munkájához szükséges pár dolgot, ha már kéznél volt ránéztem gyorsan, és a következő a helyzet:
Készenlétbe téve, az SD foglalatról/kártyáról a bootloader leveszi a feszültséget, és a következő wake up-nál (ébresztés) ráadja, ez pont olyan mint amikor beteszed és kiveszed az SD kártyát.
Ez a nagy "sd dobálás" titka
ui: értelemszerűen ha valami app közben ciklikusan felébreszti a gépet, akkor a kijelző felvillanhat bizonyos időközönként, és minden ilyen esetben megtörténik az sd kártya csatolás-leválasztás is.
A bootloader további hibái még:
- bekapcsolt állapotban, töltőre csatlakoztatva a gépet nem lehet csak resettel kikapcsolni.
- kikapcsolt állapotban a gépet töltőre csatlakoztatva, az magától bekapcsol.Ezen felül bármely a töltéssel/töltés kezeléssel kapcsolatos bug is bootloader hibára vezethető vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest