Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
contaxg-nek vannak, de noname, nekem kifejezetten shure black olives kéne.
A Comply nem kényelmetlen, nem azzal van a legtöbb bajom, ha egyszer benn van, tudom viselni órákig, persze lehetne kényelmesebb, de nem panaszkodom. Inkább az, hogy sokáig tart a behelyezés, és úgy érzem, jobb seal is létezik, amit ezzel a büdös életben nem érek el, mert éppen kicsi ahhoz. Na meg csapolja a magasakat, és az izoláció is jobb lenne egy olyannal, ami jobban kitölti a fülemet.Én is úgy tudom, hogy nagyon jó, ezért is vettem. Nagyon szeretem is, a kezelhetősége szuper, akármelyik androidos/touchscreen lejátszónál sokkal jobban szeretem.
Az S3-at nem elsősorban lejátszónak veszem, ez telefonváltás lesz S2-ről. Az csak járulékos, hogy az S3 az egyik legjobb hangminőségű teló, és így csak 1 cuccot kell a zsebembe tömnöm.
Képet már nyomattam, de tessék, egy galéria a B2-ről:
[link]ggeleven: köszönöm

Bodor: az tuti, mint már említettem, szilikonból általában large kell a bal fülembe, míg a jobba a medium illik.
Elcseszett ez, még szerencse, hogy a Xears-hez megtaláltam a Sony Hybridet, az nagyon jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Elcseszett ez, még szerencse, hogy a Xears-hez megtaláltam a Sony Hybridet, az nagyon jól működött.