- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
contaxg-nek vannak, de noname, nekem kifejezetten shure black olives kéne.
A Comply nem kényelmetlen, nem azzal van a legtöbb bajom, ha egyszer benn van, tudom viselni órákig, persze lehetne kényelmesebb, de nem panaszkodom. Inkább az, hogy sokáig tart a behelyezés, és úgy érzem, jobb seal is létezik, amit ezzel a büdös életben nem érek el, mert éppen kicsi ahhoz. Na meg csapolja a magasakat, és az izoláció is jobb lenne egy olyannal, ami jobban kitölti a fülemet.Én is úgy tudom, hogy nagyon jó, ezért is vettem. Nagyon szeretem is, a kezelhetősége szuper, akármelyik androidos/touchscreen lejátszónál sokkal jobban szeretem.
Az S3-at nem elsősorban lejátszónak veszem, ez telefonváltás lesz S2-ről. Az csak járulékos, hogy az S3 az egyik legjobb hangminőségű teló, és így csak 1 cuccot kell a zsebembe tömnöm.Képet már nyomattam, de tessék, egy galéria a B2-ről:
[link]ggeleven: köszönöm
Bodor: az tuti, mint már említettem, szilikonból általában large kell a bal fülembe, míg a jobba a medium illik.
Elcseszett ez, még szerencse, hogy a Xears-hez megtaláltam a Sony Hybridet, az nagyon jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest