- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- RAM topik
- Zombis mókához hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
contaxg-nek vannak, de noname, nekem kifejezetten shure black olives kéne.
A Comply nem kényelmetlen, nem azzal van a legtöbb bajom, ha egyszer benn van, tudom viselni órákig, persze lehetne kényelmesebb, de nem panaszkodom. Inkább az, hogy sokáig tart a behelyezés, és úgy érzem, jobb seal is létezik, amit ezzel a büdös életben nem érek el, mert éppen kicsi ahhoz. Na meg csapolja a magasakat, és az izoláció is jobb lenne egy olyannal, ami jobban kitölti a fülemet.Én is úgy tudom, hogy nagyon jó, ezért is vettem. Nagyon szeretem is, a kezelhetősége szuper, akármelyik androidos/touchscreen lejátszónál sokkal jobban szeretem.
Az S3-at nem elsősorban lejátszónak veszem, ez telefonváltás lesz S2-ről. Az csak járulékos, hogy az S3 az egyik legjobb hangminőségű teló, és így csak 1 cuccot kell a zsebembe tömnöm.Képet már nyomattam, de tessék, egy galéria a B2-ről:
[link]ggeleven: köszönöm
Bodor: az tuti, mint már említettem, szilikonból általában large kell a bal fülembe, míg a jobba a medium illik.
Elcseszett ez, még szerencse, hogy a Xears-hez megtaláltam a Sony Hybridet, az nagyon jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest