- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #500 üzenetére
Ezeknek az akg fejeseknek a tudását csak nagyon magas szintű erősítő tudja kihozni. Akik azt mondják például, hogy nincs bennük elég basszus azok még nem hallották rendes forrásról.
Én már azt mondom, hogy ezekhez sem árt a sileo!Igen, és szerintem ekkora méretben nem is lehet csodát várni. Mondjuk azért van ebben a kategóriában is nagyon jó, de az 600-700 USD. De én megelőlegezem, hogy az / azok sem hajtanak ki rendesen egy ilyen akg-t.
T1-et jó vicc..
Az volt az egyetlen fejes, amivel az ak120 még teljes hangerőn is halk volt. És torzított mint az állat. Brutálisan nehezen hajtható.
A többivel hangos volt, de torzított.Azt még az ott lévő csöves erősítőd sem hajtotta ki teljesen. Az egy 30k-s darab volt, ha jól emlékszem. Viszont 2-3* annyi pénzért bőven tudnál olyat csinálni, amivel rendesen megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest