Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz maszekember #163 üzenetére

Ez is általában minden termékre igaz. A legtöbbet az alsó közép kategóriából adják el. Ez nem annyira pénz kérdés, hanem inkább az, hogy az emberek erre vannak beállva.

Drágának drága, de azért a gazdagabb társadalmakban ki lehet ezt az árat termelni. Én ha meglesz, remélem hogy előbb utóbb igen, személyesen is megmutatom neked. :) Az jobb minden tesztnél.

Nincs, de azért én nem mondanám azt, hogy apple szintű lehúzás. Ez azért egy elég jól sikerült darab, nemcsak a head-fisták szerint. Jópár tesztet elolvastam és mindenhol elég pozitívan nyilatkozak róla. Hangzásban állítólag nem vagy nem nagyon marad el szerintem az új hifimen-től, ha japán változatot nézzük akkor meg pláne nem...
    Maradjunk annyiban, hogy akkor tudok, róla bővebben nyilatkozni, ha kezemben lesz. :)

Ok, a 256gb az tényleg nem rossz. Ezt el kell ismerni. :) Az egyéb hardver meg szerintem ilyen termékeknél kicsit másodrangú szerintem.

Én is asztalit vennék, de nálam ez most nem annyira opció. Másrészről ha asztali dolgokat vennék az nagyon sokba kerülne nekem. :) Én nem annyira vagyok híve a fokozatos fejlesztésnek.
    Igen ezért kompromisszumos. Viszont arról csak találgatni tudunk, hogy mennyire. :)

Ha két jogász vitatkozik, ott elég kevés az esély a közös nevezőre. :)
    Kolléga! :R

Új hozzászólás Aktív témák