- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #163 üzenetére
Ez is általában minden termékre igaz. A legtöbbet az alsó közép kategóriából adják el. Ez nem annyira pénz kérdés, hanem inkább az, hogy az emberek erre vannak beállva.
Drágának drága, de azért a gazdagabb társadalmakban ki lehet ezt az árat termelni. Én ha meglesz, remélem hogy előbb utóbb igen, személyesen is megmutatom neked.
Az jobb minden tesztnél.
Nincs, de azért én nem mondanám azt, hogy apple szintű lehúzás. Ez azért egy elég jól sikerült darab, nemcsak a head-fisták szerint. Jópár tesztet elolvastam és mindenhol elég pozitívan nyilatkozak róla. Hangzásban állítólag nem vagy nem nagyon marad el szerintem az új hifimen-től, ha japán változatot nézzük akkor meg pláne nem...
Maradjunk annyiban, hogy akkor tudok, róla bővebben nyilatkozni, ha kezemben lesz.Ok, a 256gb az tényleg nem rossz. Ezt el kell ismerni.
Az egyéb hardver meg szerintem ilyen termékeknél kicsit másodrangú szerintem.
Én is asztalit vennék, de nálam ez most nem annyira opció. Másrészről ha asztali dolgokat vennék az nagyon sokba kerülne nekem.
Én nem annyira vagyok híve a fokozatos fejlesztésnek.
Igen ezért kompromisszumos. Viszont arról csak találgatni tudunk, hogy mennyire.Ha két jogász vitatkozik, ott elég kevés az esély a közös nevezőre.
Kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest