Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56573440 #23 üzenetére
Jezusom, neked tenyleg nem megy a gondolkodas 1-nel tovabb. Elso lepesek. Nem tudok segiteni rajta, ha nem erted, hogy mit jelent ez a kifejezes.
Ja, es kettonk kozul te voltal az, aki nem ervelt, hanem a semmibol nekem allt. En leirtam azt, hogy rohadt hosszu az ut, de nekem tetszik, hogy megtesszuk az elso lepeseket, legyenek azok barmilyen kezdetlegesek is. Erre jottel csillagkapuval meg mittudomen milyen agymenessel. Hanyagold a cuccot egy ideig, hatha kitisztul a fejed, mert most hatalmas bajok vannak.
Az meg aztan plane non-lus-ultra szintu primitivseg, hogy szerinted egy stilus csak akkor alpari, ha van benne karomkodas. Mondanam, hogy gondolkozz kicsit, de nemanak se mondom, hogy kiabaljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Robogó, kismotor
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest