Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zka67

őstag

válasz #41635072 #1233 üzenetére

Az a röhej drága barátom, hogy az epson és a canon chippel védi a szaros patronjait, nehogy utángyártottat tegyél bele. Az a röhej, hogy az epson szerviz be sem veszi javításra a nyomtatót, ha nem eredeti patron van benne. Az a röhej, hogy az epson nyomtatók több tintát használnak el egy ki- bekapcsolás alkalmával, mint amennyit nyomtatsz velük. Az a röhej, hogy tizenezer forintokért vesztek "chipresetereket", de kurva olcsó a tinta.

Nem kevés HP nyomtatót javítottam életemben, ami az esetek 99%-ban lézereknél a görgősorok cseréjéből állt - mert egy idő után elkopnak - és ez teljesen normális. A tintásoknál pedig egy csepp olaj kell a fejvezető rúdra évente.

Nehogy azt hidd, hogy nekem nem volt epson meg lexmark nyomtatóm. Az RX520-asomat most kúrtam ki a szemétbe nemrég, mert tele lett a faszom vele, az állandó fejbeszáradásával, a ferde papírbehúzással meg amit el tudsz képzelni. Gyári patronokkal volt, hogy összesen 10! oldalt tudtam kinyomtatni és kifogyott a tinta. Ezer forintos lapköltség, drága barátom. Ez a röhej.

Új hozzászólás Aktív témák