Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
GEIL
addikt
thx a beállítási tippeket....szinte ugyanúgy állítottam be ahogy neked van......csak nekem 800x600 a felbontás (ennyit bír gyenlőre.....dehát 6 éves gép.)
Jah és azokat a"speedhack".okat is bekapcsoltam, és tényleg jobb úgy.
Megvoltak nekem ezek még 2005-2006-ban PSX2-re csak eladtam az egész cuccot.
Most így fut 22-32 fps game közben...de nem szaggat csak picitt lassított felvétel szerű, de nem zavaró nekem, mert legalább meg tudom csinálni nyugodtan az össze spéci mozgást ! -
razor03
aktív tag
1280x1024-ben, SSE4.1 plugin és 1xAA-val gyönyörű szép folyamatos, grafikai hibák nincsenek. Viszont ha már 2xAA-val nézem, akkor be-be akad, és az árnyékokat sem jeleníti meg normálisan. Mindezt a 0.9.7 bétával, a 0.9.6-al az első Intróban, a hegyek mögött szivárvány szerű bug volt, és 5 perc után megfagyott.
-
razor03
aktív tag
Sikerült! Be kellett állítani a forgatható kis karokat is, és tökéletes! Nagyon örülök hogy sikerült összehozni!!!
Nemrég vittem végig sokadjára a Drakan The Order of The Falme-t PC-n (1999-es!)... mai napig párját ritkítja. Aztán felmerült bennem, hogy játszani kellene a 2. résszel (The Ancient Gates) de kizárólag PS2-re jelent meg. Jött az ötlet, hogy mi lenne ha megnézném ezt a pcsx2 nevű programot, amiről a külföldi fórumok is írnak. Pár napja nem gondoltam volna, hogy én ezzel valaha ténylegesen fogok játszani! Ráadásul 1280-ban
....
-
razor03
aktív tag
Na erre én is rájöttem közben. X-el indítja a játékot.
Nagyon szépen, fut, le a kalappal a program előtt, viszont még mindig nem tudok vele rendesen játszani. Beállítottam a kontrollert úgy ahogy kellett, viszont az előre-hátra gombok nem mennek.
A balra gombbal lefele néz és körbe-körbe fut. A jobbra gombbal pedig felfele néz, és szintén körbe-körbe fut. Néztem a játék beállításai között az irányításra vonatkozó opciókat, de akármit módosítok nem tudom normálisan belőni.
Megpróbálok egy másik plugint ahogy írtad. Szerintem csak valami apró hülyeségbe futottam, amire mindenképp rá fogok jönni mert a játék nagyon jónak tűnik.
Még kipróbálom egy másik gamepad-el is.
-
Acta@
csendes tag
Csak natív felbontásban nem csíkoz. Szóval vagy csíkos képernyő, vagy gyenge felbontás. Illetve kisebb felbontásban nem feltétlen csíkozik, nálam 960x1024-ben ment egy darabig, de grafikai hibákat okozott úgy emléxem (nem jut eszembe pontosan mi volt a gond, de biztos nem véletlen állítottam vissza), de egy próbát megérhet.
-
Cootermain
tag
Effektek nem változnak, viszont sokkal nagyobb a kompatibilitása a GSDX-nek ( legalábbis én úgy vettem észre ) és már DX9-ben is gyorsabb a ZeroGS-nél. DX10-ben pedig még a DX9-es módot is übereli. Én most a 2693-as GSDX-et használom DX10-ben Win 7 mellett. Legtöbb játéknál ezzel megvan a stabil 60, illetve 50 fps.
-
Cootermain
tag
Pedig frissíteni kell. Szedd le ezt, telepítsd és menni fog.
apollo12: a Config fül CPU részénél kell bepipálni a Multi threaded GS mode-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest