Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kizcar
tag
válasz
zs-mate
üzenetére
Akkor valószínűleg konfigfüggő a dolog. Kísérletezgess a beállításokkal. Először én mindig csak egy dolgot állítottam el, és mindig megnéztem, hogy az az egy dolognak elállítása hozott e FPS növekedést. Ha nem akkor visszaállítottam.
Jelenleg nekem most ezzel a beállítással működik a leggyorsabban. -
razor03
aktív tag
válasz
zs-mate
üzenetére
Nekem sem, mégis rájöttem.

Igazából semmilyen plugint nem kell leszedni. 0.9.7 béta tartalmaz jó pluginokat.
Kiválasztod a procid által támogatott legmagasabb SSE-t. Kell egy analógos gamepad, controller menüben belövöd az irány gombpkat. Átállítod h ISO-ból fusson a játék. Grafikánál még be tudod állítani, hogy milyen Dx-ben fusson, lehetőleg a legmagasabb hw-es Dx verziót, továbbá megadsz egy felbontást. Nálam ilyen szépen futott a Drakan, és csak ezeket állítottam be.
-
razor03
aktív tag
válasz
zs-mate
üzenetére
Csinálsz egy bios mappár oda, ahová létrehozta az "inis, logs, memcards... stb" mappákat (ezt elvileg te választottad ki, mikor telepítetted, majd bemásolod a bios mappába a bios fájlt.
Ezután elindítod a programot, és bios select-nél kérsz egy refresh-t és kiválasztod a biost amit elvileg megtalált.
A 0.9.6-os PCSX2 nem volt setup-os, de a 0.9.7 béta már az, és valamivel bonyolultabb is elindítani, de szvsz stabilabb. Engem csak a Drakan 2 érdekelt, 0.9.6-al fagyott 5 perc után, a bétással egyszer sem.

Viszont a Primal továbbra sem játszható. Intró után fagyi.

-
Viktor77
titán
válasz
zs-mate
üzenetére
Elöször is, látom sikerült nem a linkről letöltened az emu-t, mivel 0.9.1-ed van, a linken viszont a legújabb 0.9.7 r3113 van.
Másodszor, így legyen beállítva, GS-nél olyan verziószámú SSE-t válasz, ami tud a procid.
Harmadszor, a legújabb DirectX legyen fent, 10-ből idén 6. havi a legújabb (ha jól látom), és a 9-ből is jött ki idén új.
-
Viktor77
titán
válasz
zs-mate
üzenetére
Mivel a készítők weboldalára mutat, így sanszos, hogy aktuális.
De oké, ne nézd meg. És ne is töltsd le onnan az emu-t, és ne játssz. Várj arra, hogy valaki linkel valamit.Amúgy az értő olvasás sokat segít majd a további életeben is:
"PCSX2 0.9.7 beta released!
[ Posted by Bositman 18:24 on 29 05 10 ] "
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest