Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolcsevita90
csendes tag
válasz
razor03
üzenetére
Szia!
Láttam írtál hozzá a fórumhoz és, hogy nagyjából ismered az emulátorokat, éppen ebben kérném a tanácsod/segítséged
Én igazából egyetlen játékhoz szeretném használni az emulatort, azt pedig a Tekken Tag Tournament.
Viszont már órákat öltem bele, variálgattam a beállításokat/ hack-eket, néztem külföldi fórumokat, youtube stb. de egyik se jött be. Nincsenek magas elvárásaim de vannak pályák benne amiknél kifejezetten lassú a játék, mint ha lassított felvételt néznék, akadozó hang mellett, pedig az fps bőven 50-60 között mozog. A gépem se mondható gyengének, szerintem még tartja a középkategóriát, a spec. a következő:CPU: AMD Fx 6300 (3,5Ghz)
VGA: Sapphire HD 7870
RAM: 8 GB Kingmax 1600MhzA választ előre is köszönöm, addig is a legjobbakat

Üdv.: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én igazából egyetlen játékhoz szeretném használni az emulatort, azt pedig a Tekken Tag Tournament.