Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
olbaidhun
üzenetére
Ránézésre tényleg harmatos.
Én úgy okoskodok, hogy az említett vga mellé egy i3 is sok lenne bottleneck szempontjából. Nekem egy gyengébb asztali Core2-vel(sztem még az ebben a laposban található cpunál is gyengébb volt, de a lapos CPU-ja elég friss, csak benchmarkok alapján tudtam belőni), meg egy HD4850-el folyamatosan ment a Tekken 5. Mivel a célom a "tömegbunyó"
azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.
És hogy miért említettem a bottlenecket? Sokan lenézik a mobil GPU-kat, de itt is jókora fejlődés történt.
A vidiben i3 van tudom, az erősebb, de egy olyan game is, ami viszont prociigényes.Lásd.
(ezt jelenti nekem a folyamatos játék)Ha valaki azt hiszi fake, akkor tekintse meg a mellette lévő néhányszáz videót "710m gaming" keresőszóval.
Amúgy az asztali összehasonlítás szerintem a fenti videó alapján reális (~Core2Duo 2.4GHz+9600GT).
De majd meglássuk, hogy az elmélet gyakorlattá válik-e. Azért a laptoposok így kinőhetnek a "kazuár" állapotból (nagyjából).És ha úgy adódik, hogy a BF3 multinál nagyobb gépigénye van a PS2 emunak, akkor a bajszom alatt kissé csúnyán káromkodva visszavonom a cikket

Az utolsó mondatoddal logikai lehetetlenség vitatkozni

Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.