Hirdetés
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Szia,
Még nem érte el az 1.0.0-s verziószámot. Jelenleg még csak a 0.9.8 verzióban van, amit én illetve te is linkeltél az még nem is béta hanem a fejlesztés alatt áló development verzió ami naponta/hetente változik

-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Azért ez szép eredmény,vagy 7-8 éve csinálják.
Total Games: 2299
Playable: 1695 (73.73%)Ingame: 370 (16.09%)
Menus: 88 (3.83%)
Intro: 128 (5.57%)
Nothing: 18 (0.78%)
2300 játékból ez szép arány.
És ez csak az oldaluk által számba vett játék,ki tudja még mennyi mehet vele,nem csak ennyi játékot csináltak Ps2-re. -
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Valaminek lennie kell,a fejlesztést ki kell próbálni(vagy lehet hogy megírtak egy programsort,a kód ment a lemeznyomdába,a lemez a tesztgépbe,és vagy jó vagy nem
,de szerintem ez a módszer nemigazán idő/pénzbarát
).
Az hogy 8 vagy többmagos a gép,nem meglepő,Ja tényleg,ha a teljesítmény a lényeg miért nem a mostani vga-ra írnak emut,egy középkategóriás kártya számítási teljesítménye sokkal több,mint egy csúcskategóriás cpu teljesítménye,nem?
A vga-m 907.2GFlops,a cpu-m meg 50 GFlops-ot tud,melyik a több és mennyivel?
Egy hozzáértő programozó talán tudna erre válaszolni.
Tényleg Nóbel díjat annak aki megírja a ps3 emut,amin gond nélkül mennek a játékok(aki tudja érti mire mondom). -
gabesszg
aktív tag
válasz
janihunk
üzenetére
Most időközben kipróbáltam elindult a játék elején jól ment de konkrétan a játék részénél kemény 10fps/s-ot produkált. Esetleg ezekre a kompnensekre van valami olyan driver ami "kihozza a maximumot" belőle(bár van egy sejtésem, hogy külön videokártya nélkül esélytelen.
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Csak bírják a szervereik,meg legyen mindenhol stabil kis pingű gyors internet,csak sajnos ez még itthon nem igazán jellemző,+ a mobilnet sem igazán erre való.
Az onlive is jó lenne,ha megoldanák valahogy hogy: jobb tömöritésű bejövő videó kisebb bitrátával,jobb codecel,kérdés a szerverek kibírnák-e, hogy a jobb minőségű grafikát kiváló minőségű,de kisebb bitrátás tömörítéssel tudják elküldeni.A legtöbb otthoni/irodai gép a HD-s videókat gond nélkül tudná kódolni. A reakcióidő(szerver/otthon/szerver) legyen alacsony,valaki 100-as pinggel már ellenne,van akinek a 10 is kevés. -
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Pontosan a X vonalhoz a leggyengébb az emu ellátás,az xbox emun is csak pár játék megy,pár ember összetenné a kezét meg elmondana pár imát,ha lenne működő xbox360 emulátor,még régebben volt szó róla,talán a vista megjelenése előtt hogy a vindowson menni fognak a xbox360 játékok(jelenleg valami hasonlórol volt szó nemrégen a win8 esetében),de lehet hogy ezekre a hírekre nem jól emlékszem,elég régebben olvastam róluk(hátha valaki jobban emlékszik rájuk.
Egyébként léteznie kell emuknak az aktuális konzolokra,elvégre a játékokat pc-n írják,a fejlesztői környezetet meg csak nem konzolon használják.Azért megnézném azt a gépet amin ez fut.Az még lehet hogy nem valós időben futtatja a programot,sajnos a programozáshoz nem értek. -
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Én mikor először kipróbáltam már 0.8.x volt,de a lemmings
még elég bugosan futott rajta.L3zl13:Én se gondoltam komolyan hogy a minimum gép elég lenne,de a srácnak pár régebbi játék lehet,hogy elfutna kisebb kompromisszumokkal(bár abba a lapba egy teljes értékű Core2Duó sokat segítene).
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Üdv mindenki.
Janikhunk: leírom ide is hátha itt hamarabb olvasod:
LilyPad setting/Pad1 fül:Jobb alsó sarok:Add Force Feedback Effect alatt az irányítót kiválasztani,rányomni a big és a smart motor gombokra,utána az uj ablakban már lehet nyomni a test gombot,ha minden rendben 2 féle rezgés lesz,nekem ilyen irányítóm van azzal gond nélkül megy.
A ps3 emu még inkább csak tesztverzió,de legalább elindul még ha össze is omlik hamar,a youtubon már van videó róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,de szerintem ez a módszer nemigazán idő/pénzbarát
).
még elég bugosan futott rajta.