Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Ezt most nagyon nem értem.A menünél,a játékban lévő beállítási opciókra gondolsz,feltételezem.Azon belül a dízel és a villany billentyűzet beállításainál van alerted. Erre rákattintva azt írja nyomj billentyűt.Értelem szerűen lenyomtam az y-t.Erre elment a v43-asok ventillátorhangja.Ha a hangoknál a legalsó csúszkát maximumra húzom,a visszalépéskor ezt kérdezi"Do you wish to exit this screen without saving?" ha not nyomok marad itt,ha yest,akkor az alsó csúszkát visszaveszi a felére és persze se kapcsolható ventillátor,se éberségi.Mi lehet a gond?
"Every exit is an entry somewhere"
-
Jadro
veterán
- CTRL+ num7 az egyik oldal, CTRL+num9 a másik oldal. Már ahol a modell tudja az ajtónyitást.
- Valami TS bug. Sajnos vannak ilyen hangproblémák még.
- Ez járműbeállítás. Nem tudom hol és mit kell állítani hogy kijelezze.Én csak összeszedtem a járműveket és benyomorítottam egy csomagba őket. Persze javítgattam pár dolgot amit tudtam, de közel sem hibamentesek a csomagok.
-
Adams007
tag
-
Jadro
veterán
AI vonatot már vettem fel, de AI mozdonnyal felkapcsoltatni AI szerelvényt az húzós. Nagyon pontosan kell megadni az álló consisthoz képest a path végét. (Illetve a reverse pointot, mivel felkapcsolás után gondolom menne tovább a szerelvény.) Ha ez sikerül akkor az a kérdés hogy a felkapcsolás hatására mi történik. Mert ha saját vezetett mozdonnyal kapcsolódok AI-ra akkor onnan az megszűnik AI vonatként működni. Lehet hogy ebben az esetben is ilyesmi van, de még nem próbáltam.
-
istvan331
tag
Hát épp ez az!Ha egy két métert el tudnék távolodni a közvetlen a mozdony után levő vagontól,már régen jó volna,de egyáltalán nem engedi!Szerintem nem lehet megcsinálni,hogy az AI vonat kocsikat vegyen fel vagy adjon le,mert a helyhez,időhöz stb események és az egyéb beállítások mind a vezetett vonatra vonatkoznak.Ezért kérdeztem fentebb én is,hogy lehet-e a vezetett vonat helyhez kötött eseménybeállítása pl a szemben közlekedő AI vonat indulása,a találkozási pont biztosabb összehangolása miatt.

"Every exit is an entry somewhere"
-
Jadro
veterán
Nem muszáj tolatni, elég ha reverse-be kapcsolod az irányváltót. A track monitoron látszik hogy megfordul az irány. Ilyenkor hátrafelé kezdi el felépíteni az utat és így az előtted lévő jelzők felszabadulnak. Az Ai már be tudja állítani ezeket a jelzőket és ez oldja meg a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

néztem is mert pár napja játszom de még nem láttam, vagy nem tűnt fel.