Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Ilyen bejáraton állásnál nekem néha bejött, hogy visszatolattam egy kicsit, talán olyan 10-20 métert, aztán megint előre, és erre elindult a szembejövő. Persze lehet, hogy ezek nem pont az általad vázolt okból kialakult helyzetek voltak.
Az egyik amcsi pályán olyan activity is volt, amelyikben először ugyanígy tolatnom kellett, hogy az "ellenfél" meginduljon, aztán a váltó előtt megint megállt. Nekem kellett átállítanom a váltóját, hogy továbbmenjen
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.Más: vajon kormánnyal irányítható a program? Az enyémet valamiért nem ismerte fel, pedig fasza lehetne azzal nyomulni

Új hozzászólás Aktív témák

- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.