Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Ilyen bejáraton állásnál nekem néha bejött, hogy visszatolattam egy kicsit, talán olyan 10-20 métert, aztán megint előre, és erre elindult a szembejövő. Persze lehet, hogy ezek nem pont az általad vázolt okból kialakult helyzetek voltak.
Az egyik amcsi pályán olyan activity is volt, amelyikben először ugyanígy tolatnom kellett, hogy az "ellenfél" meginduljon, aztán a váltó előtt megint megállt. Nekem kellett átállítanom a váltóját, hogy továbbmenjen
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.Más: vajon kormánnyal irányítható a program? Az enyémet valamiért nem ismerte fel, pedig fasza lehetne azzal nyomulni

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.