Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Nem jó helyre raktad fel a hivatalos update-t. (Ez a Trainupdate). Mivel te adod meg hogy hová csomagolja ki, ezért nézd meg pontosan hogy mi van az útban, ne csak okézgass!
A hibaüzenet azt jelenti hogy nem jó a train.exe verziója, ezért nem rakta fel a bint-sem. Mivel nem update-elted jól, meg is állt a dolog és ezért van baj a járművekkel is. (Az mindegy hogy az elérhető Bin patch-ek közül melyiket rakod fel.)
-
szuperbazs
tag
az F-en van a játék? akkor tényleg erős a format C:
nem lehet, hogy ez azért van, mert amikor beszéltük, hogy az 1.8 bin-t rakd fel, akkor azt felraktad és most próbáltad az 1.7-est? az első üzenet azt jelenti, hogy nem érvényes előző verzió, nem tudja frissíteni! én ezzel nem találkoztam. lehet, mert én az 1.8-ast használom. még mindig nem értem miért kínzod magad napok óta és nem uninstallálod az egészet és mész végig az első hsz-en lépésről lépésre egy óra alatt.... ott épp csak az nincs leírva, hogy melyik kezedben fogd az egeret....
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mazda topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Filmvilág
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem lehet, hogy ez azért van, mert amikor beszéltük, hogy az 1.8 bin-t rakd fel, akkor azt felraktad és most próbáltad az 1.7-est? az első üzenet azt jelenti, hogy nem érvényes előző verzió, nem tudja frissíteni! én ezzel nem találkoztam. lehet, mert én az 1.8-ast használom. még mindig nem értem miért kínzod magad napok óta és nem uninstallálod az egészet és mész végig az első hsz-en lépésről lépésre egy óra alatt.... ott épp csak az nincs leírva, hogy melyik kezedben fogd az egeret....