Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
igen... az összeset
de ez nem csak most jelentkezett, azért gondoltam ez globális probléma, mert kb 5ször telepítettem újra az első két hétben az egészet és mindig is ezt csinálta... találkoztam már ugyanezzel a jelenséggel olyan aktivitiben is, ahol pont ez volt a feladat! a mozdony utáni kocsi nem kapcsolódott le, a többi akár egyesével is.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez nem csak most jelentkezett, azért gondoltam ez globális probléma, mert kb 5ször telepítettem újra az első két hétben az egészet és mindig is ezt csinálta... találkoztam már ugyanezzel a jelenséggel olyan aktivitiben is, ahol pont ez volt a feladat! a mozdony utáni kocsi nem kapcsolódott le, a többi akár egyesével is.