Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! újonc vagyok és már az elején hibákba ütközök.. elmondom mi történt, megköszönném ha valai tudna segíteni: 1. feltelepítettem a szimulátort 2. officielemstspatch 3.magyarosítás 4. kezdőképek mávosítása -
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Okos Otthon / Smart Home
- PayPal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Windows 10
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!