Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- VR topik
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! újonc vagyok és már az elején hibákba ütközök.. elmondom mi történt, megköszönném ha valai tudna segíteni: 1. feltelepítettem a szimulátort 2. officielemstspatch 3.magyarosítás 4. kezdőképek mávosítása -
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- BMW topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!