Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
népliget
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Üdv, előfordult,hogy az SD-fájlban levő shape név nem egyezik az S mappa nevével, vagy hiányzik a végén a .s -ilyenkor is shape hibát jelez.Érdemes megnyitni (jegyzettömbbel) az ENG/WAG és SD fájlokat, összevetni az S mappa nevével.
Gyorsan meg lehet találni a hibát a Conbuilder 4.0 programmal,naplózza a hibákat és helyüket is.
A sorrend a TS telepitésénél fontos! Leírása Jadrónál http://jadro.yofej.hu/readarticle.php?article_id=4 -
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nos akkor elmondanám az én meglátásomat:
1. a train-databaset akkor is kiírja ha hiányol egy mozdonyt, vagy egy szerelvényt. Amikor nekem ezt szokta kiírni akkor megnyomom a billentyűzeten azt a gombot ami megnyitja a start menüt. Ekkor kilép a játékból de a hiba az asztalon marad, és így megnézem, hogy tényleg hiányzik ez. Néhányszor a mappa neve van rosszul írva. Például a H-Start H Start verzió. Tehát néz utána ezeknek..
2.A Shape hibát azért írja ki, mert nem jól raktad fel az xtracks vagy a newroadsot. Valószínű, hogy az xtracks-sel lesz a gond, mert nekem is okozott néhány problémát. Bár hozzá kell tennem, hogy először én nem a telepítő csomaggal raktam a játékba hanem csak egy sima másolással, de miután a telepítővel megcsináltam azóta nincs baja. Szerintem rakjad újra az xtracksot.Remélem sikerül megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest