Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Egyáltalán nem szar! Zsoltee oldalán letölthető Széchenyi és a 2 féle Haydn mellé oda van írva, hogy szükség van az ÖBB Em-lok pack 18 in 1-re, ami szintén erről az oldalról letölthető. Valóban, ez a csomag tartalmaz több cabview-et is, de azt pont nem, amit ez a két mozdony használ! 1116.cvf van megadva alapból és bár nem kerestem nagy erőkkel de úgy véltem nem is szükséges, mert a '18 in 1' csomagban asszem 3 féle kabin nézet közül is válogathatunk. Nem vagyok otthon a szakmában, de szerintem ezek a Taurusok msts-ben (máv, gysev, obb ezeket a cvf-eket használják) csak abban különböznek, hogy a műszerfal alapja kék vagy zöld (úgyhiszem a mávos zöld, az öbb-s kék, de ha valakit igazán érdekel youtube-on biztos találni róla videót).
Ha mindegyik mozdony a helyén van az OBB_1116 mappán belül, akkor három .eng fájlról beszélünk:
GySEV_1047_504-4_Haydn.eng
GySEV_1047_504-4_Haydn_V2.eng
GySEV_1047_505-1_Széchenyi.eng
ezeket megynyitva rákeresünk (ctrl+f paranccsal) a "cvf"-re és megkapjuk a 1116.cvf fájlt, amit át kell írni pl.: 1116_nEVM.cvf -re! Szerintem ez a legjobb, függetlenül attól, hogy kéknek vagy zöldnek kell lennie, ennél nem csúszik annyira a műszerfalon a digitális sebesség visszajelző!Szép mozdonyok! Letölteni meg átírni kb 5 perc, asszem ez semmiség ahhoz képest, hogy valaki elkészítette őket nekünk!
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AMD SP3 / TR4 CPU hűtő
- 2x16GB SK Hynix DDR4-3200 ECC Kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs