Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rush22
tag
hello.
én azt nem értem hogy 3as procim van,és nvidia geforce 8400gs videokártyám 512mb.
és mindíg van hogy akad a játék valamennyire.
van hogy az fps vagy mi lemegy 3-ra és hasonlo.
pedig nem szabadna akadnia a játéknak ilyen teljesítményü gépnél mert azért ez jo gép.
ez a Bp.-bécs pályán kiv leszek hogy mennyire fog akadni.te véletlen vagy valaki nem tud hírt arrol hogy a pálya kb.mikor lesz kész mert a marci forumán nem kérdezem meg inkább itt meret ott szétsavaznak ha ilyet kérdezek,lehet h ittis de itt nem annyira.

ott se mondanak semmi konkrétumot hogy mi van.
mondanak tavaszt meg hasonló.
csak kiváncsi vagyok hogy mikorra lesz kész kb. de há azon a fórumon ezt megkérdezni..........
azt megkérdeztme ott hogy a máv kocsik hogyan fogják bírni a 160-as tempót mert elvileg azt nem annyira bírják,mások azt mondják h igen de bírják,aztán elkezdtek savazni engemet h így ugy amugy.
na mindegy.
ezért gondoltam hogy itt esetleg valaki tud egy értelmes választ mondani.
meg az mért van hogy a szechenyi és a haydn taurus cabwiew probléma miatt nem indul a játékban az elöbbi problémát írja ki,de a liszt taurus és más egyéb taurus meg elindúl és ugyan arroil az oldalrol szedtem le őket.
fura h egy elindul a másik kettő meg nem.
csak külsőleg különböznek a gépek tudtommal.
kösz aki ír és nem savaz le {annyira}.
Új hozzászólás Aktív témák

- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest