Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Hááát ööö ... Oracle nem véletlenül piacvezető. MSSQL mindig is csak 2. lehet. Ami ebbe megvan az Oracle feature-ök között is ott van, sőt kibővítve sokkal sokkal jobban. Mondom ezt úgy hogy az Oracle DB-t csak néha néha szoktam használni. Míg a MSSQL-t minden nap ütöm vágom. Egy rém egyszerű példa: Random függvény. Majd nézd meg itt is és ott is.
őt ismered: http://soci.hu/
Teljesítményoptimalizálásban mennyire vagy otthon?
-
lakisoft
veterán
A legelső kérdésedre a válaszom: Adatbázis fejlesztő vagyok (meg DBA is - sajnos nincs aki megcsinálja helyettem.)
MSSQL 2008 serverrel dolgozok nap mint nap mint nap. Miért? Kérdezz és ha tudok válaszolok. Aztán majd az Oracle topikban meg én kérdezek. Ok?
.Szerk: Mely részét használom: Integration Service, Agent
amit nem használok: Reporting Service és adatbázis tárházkét sem használtam még az MSSQL szerver-t (ez fog változni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest