Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen TV-t vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
ez az h a wlm-ben nem állítottál be semmilyen víruskergetőt a fájl átvitelhez..
attól függően h mit használsz kellene beállítani egy exe fájlt de ha nincs ilyen meg mivel amugy is futtatáskor szoktak riasztani a vírusírtók elég ha pl beírod azt hogy "a.exe".ja és szedd ki a pipát a nem biztonságos fájlok automatikus elutasítása elől.
-
Furky
őstag
Nekem akkor volt ez a megoldás, mikor olyan hibakódot kaptam, amire rákeresve semmi érdemlegest nem kaptam, illetve 1-2 helyen azt írták, hogy az MSN rendszere letiltotta a címem, csináljak újat. Ez történetesen akkor volt, mikor eldöntöttem, hogy végleg átszokom Vista-ra, majd az első este mindjárt be is ütött krach... Ami érdekes volt, hogy ezen a gépen az új MSN-be más címmel be tudtam lépni, másik gépen az én címemmel szintén be tudtam lépni... Működött minden kombinációban, kivéve ezen a gépen a saját címemmel. A windows reinstall megoldotta a problémát, azóta nem jött elő ilyesmi, sőt... Az ég világon semmi probléma nem jött ki. Azt nem számítom bele, mikor nem jól írtam le a jelszavam, és nem engedett be
-
Furky
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest