Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Ugye hogy ugye?

Mostmár abszolút a kis Wind-ről írok.Első megtapasztalásaim:
- A billentyűzetet megszoktam 5 perc gépelés után
- A képernyő méret nem kicsi, bár kicsit fényesebbre állítottam most, mint az Acer-ét szoktam, de csak talán 1 szinttel. De nem zavaró, nem fárad a szemem (kb. így is 50-60%-on van a fényerő csak), persze most itthon nincs túl nagy fény, csak kislámpa világít (párom épp szétlövi a fejét az ellenségnek).
- A programok nagyon kellemes sebességgel töltődnek be. Egyetlen dolog amit meg kell szoknom, hogy nem lehet megnyitva 50 ablak egyszerre, mert nem fér el a tálcán rendesen (a csoportba rendezést pedig rühellem). De legalább ezt is megtanulom
- Külön meglepetésemre szolgált, hogy a Wlan 10x gyorsabban áll fel bootolás után, illetve alvó állapot után, mint az Acer-ben lévő! Ez szerintem igen dícséretes dolog, hatalmas pirospont az MSI-nek.Amit még majd ki kell tapasztalnom: nem jelez hanggal, amikor merül az akksi, pedig be van állítva neki, hogy jelezzen (nincs lenémítva
) Most próbálgattam rajta valamit állítgatni, remélem okés lesz.Az akksi 2 óra 30 percet bír kb.. amúgy

A billentyűzeten egyetlen dolgot ütök mindig félre, a bal oldali ctrl helyett az Fn gombot ütögetem, és nem értettem az előbb hogy a ctrl+C-re miért ír a kijelölt szöveg helyett c-betűt az excel táblámba
Rájöttem ám pár próbálkozás után, hogy én vagyok a hülye 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Most próbálgattam rajta valamit állítgatni, remélem okés lesz.
Rájöttem ám pár próbálkozás után, hogy én vagyok a hülye