Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Zalaymate!
Először is bocsánat, igazad van.
De ha már egy ilyen sumák görénynek elnézitek, hogy x ezer hozzászólásban végezze aknamunkáját, és - ellentétben velem aki simán görénynek, féregnek nevezi nyíltan - alattomosan, hazudozva "nagydumás fanoknak" és finoman a mondókájába fűzve egszerűen hülyének állítson be embereket, fikázza őket komolynak álcázott megnyilvánulásaiban...
Nos akkor nekem is engedtessék meg, hogy kicsit kiakadjak... Mégegyszer bocs.
Csak szóltam, a Te topikodat lehetetleníti el, és ami rosszabb, az ide csak beugró tanácsokra/információkra/véleménykre vágyókat szédíti mindenféle marhasággal, hazugsággal, tényként állított fals infókkal. Mindezt annyi hsz.-ban, hogy még a normális emberek netán más véleménye sem kap teret, egszerűen mert annyira termelékeny. És annnnnyira hazug....
Mondom, ez a legrosszabb. Ennél a 10enX éves vérpistike kutúrált "EZ SZAR" hozzászólása sem kártékonyabb, mert azt könnyű kiszűrni.Ja, és senki nem szól neki. Te sem. Ti nem látjátok, mire megy ki a játék?
Azért húztam fel magam, megmondom őszintén, mert konkrétan 2 haveromnak ajánlottam ennek a topiknak az olvasását vásárlás előtt. (meg a netbookosat)
És mindkettőnek az jött le, marhaság ez a netbookmizéria, mert egy csomó hozzászólásban írták, mennyire nem is használja aki megvette, meg mennyire felesleges venni, mert hamarosan 3százezer féle lesz a piacon, meg hogy még akkor sem lesz érdemes, hiszen, egy umpc meg subnoti mennyivel jobb, mert erősebb/stb. Viszont az drága nekik, de persze az egyik már vett is magának pénteken. Netezésre és skype-ra.... pffff.És persze egy ide beleolvasgató nem fogja megjegyezni, hogy ezek a dumák mind egy embertől jönnek... csak átfutja a hsz-eket, és leszűr.
Mindegy, szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gitáros topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hyundai, Kia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest