- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Zalaymate!
Először is bocsánat, igazad van.
De ha már egy ilyen sumák görénynek elnézitek, hogy x ezer hozzászólásban végezze aknamunkáját, és - ellentétben velem aki simán görénynek, féregnek nevezi nyíltan - alattomosan, hazudozva "nagydumás fanoknak" és finoman a mondókájába fűzve egszerűen hülyének állítson be embereket, fikázza őket komolynak álcázott megnyilvánulásaiban...
Nos akkor nekem is engedtessék meg, hogy kicsit kiakadjak... Mégegyszer bocs.
Csak szóltam, a Te topikodat lehetetleníti el, és ami rosszabb, az ide csak beugró tanácsokra/információkra/véleménykre vágyókat szédíti mindenféle marhasággal, hazugsággal, tényként állított fals infókkal. Mindezt annyi hsz.-ban, hogy még a normális emberek netán más véleménye sem kap teret, egszerűen mert annyira termelékeny. És annnnnyira hazug....
Mondom, ez a legrosszabb. Ennél a 10enX éves vérpistike kutúrált "EZ SZAR" hozzászólása sem kártékonyabb, mert azt könnyű kiszűrni.Ja, és senki nem szól neki. Te sem. Ti nem látjátok, mire megy ki a játék?
Azért húztam fel magam, megmondom őszintén, mert konkrétan 2 haveromnak ajánlottam ennek a topiknak az olvasását vásárlás előtt. (meg a netbookosat)
És mindkettőnek az jött le, marhaság ez a netbookmizéria, mert egy csomó hozzászólásban írták, mennyire nem is használja aki megvette, meg mennyire felesleges venni, mert hamarosan 3százezer féle lesz a piacon, meg hogy még akkor sem lesz érdemes, hiszen, egy umpc meg subnoti mennyivel jobb, mert erősebb/stb. Viszont az drága nekik, de persze az egyik már vett is magának pénteken. Netezésre és skype-ra.... pffff.És persze egy ide beleolvasgató nem fogja megjegyezni, hogy ezek a dumák mind egy embertől jönnek... csak átfutja a hsz-eket, és leszűr.
Mindegy, szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest