- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Számomra a három cellás akksi megléte előny, könnyebb és tisztább formavilágú gépünk lehet mint a konkurens masináké, ugyanakkor az 100 eur piacra dobási ár nem is sok. Mire dömping lesz belőle jóval ez alá fog keveredni.
A touchpad egérhez viszonyítva egérhez szokott embernek eléggé nehézkes eszköz. A synaptics pados wind viszont más noteszgépek tapipadjához viszonyítva egyértelműen pozitív meglepetés. Volt előtte Dell D410-esem, egy érzéketlen, érezhetően lagzó (tapipad mozdulat után idegesítő késéssel reagáló kurzor, gyakran kellett az igazi gombokhoz nyúlni mert a koppintások 60%-át nem vette kattintásnak, drag-drop ezért egy ez egyben felejtős (koppintás, majd kopp és ottart - tapipados világban ez jelenti a lenyomott bal gombot). A d410-es amúgy multikontrolleres cuccos volt, a billentyű közepén ott figyelt a pöcökegér - a tapipadja akkora tragikum volt hogy a pöcökegeret használtam a touchpad helyett, pedig azt aztán vérből gyűlölöm.
Ehhez képest a D630-asom egy csoda volt, minden működött rajta de picit még ez is lagzik a windhez képest. A windén a mérete ellenére (első ránézésre kicsinek tűnhet) nagyon jól lehet tapipadozni, gyorsan, érzékeny a koppintásokra, tök jól megy rajta a dragndrop, szeretem. D630-ason is ott a pöcök, de SOHA nem használtam.

Amikor az 1000h-t próbálgattam akkor hasonló érzésem volt a tapipadjával mint a d410-essel, csak kevésbé volt érzéketlen. A formavilága, anyagválasztása, és furi működőse mellett ez volt a negyedik dolog ami miatt inkább megtartottam a windet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest