Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabicsepp

aktív tag

No pár tapasztalat közben:
    - A tapipad drivere megadta magát, újratelepítettem, azóta nekem is hol scrolloz, hol nem...bár engem nem zavar mert nem komálom annyira a tapiscrollt, de feltűnt.
    - tettem bele ramot, 1 gigás kingmax ddr2-800-as modul, eddig flottul megy (single channel-t ír minden, de úgy vettem észre, a tesztproggik nem látják azóta az alaplapi ramot, a 2 gigát látják pedig, mindegy)
    - a wifi már nem szaraxik, a giga routeremet nem szerette, munkahelyemen is ok, mindegyik routerrel
    - akksi nekem se akaródzik túl sokat bírni, igaz nyüstölöm a gépet rendesen. Sőt, mivel ez a noti végre tényleg hordozható, ezért most már mindig nálam van és én is jóval többre használom már mint az előző 15" asus-t, ezért amíg annak a 2-3 óra üzemidő bőven elég volt, itt már szűkös :)
    Ma ügyködnöm kellett a régi notival, olyan érzés volt mintha valami orosz technika lett volna :)) nem cserélném vissza semmennyiért sem.
    Én finoman lelakkoztam a licenc matricát, mivel erős kopásnak indult (naponta többször kapom elő a wind-et a notihátizsákomból :) )

No, megint ennyi, majd firkantok még ha lesz valami :)

Új hozzászólás Aktív témák