Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Awalon

csendes tag

válasz vadkörte #354 üzenetére

Helló
    Én is ugyanilyen célokra néztem ki, ugytűnik megtalálta a célközönségét a kicsike, mi vagyunk a gyártó álma. Kérjünk csoportos kedvezményt :D
    Nekem van egy 15-ös hp-m és 3,5 kg...Ha utazom, a vállamról ennyit :( De eladni nem érné meg, (meg se vennék), majd öcsém megkapja, annyira nem rossz kis gép, bár öreg (P4, 2,4gh 30gb HDD,256 ram (kéne még bele..)osztott video, nuku akksi. 5 éves...velem végezte az egyetemet, megbízható kis gép, csak egy dög :) )
    Otthonra van erős asztali, a wind meg beférne a táskáimba (többnyire-éljenek a női cuccok). Ha lenne már, én rohannék venni, bár jobb hogy még nincs, igy kicsit többet megtudok róla, hogy mibe ugrom bele. Várni nem szeretnék sokat, elsősorban már nyárra kellene :)) Akksit meg majd veszek neki ha lesz nagyobb.
    Oprendszernek meg kinéztem az ubuntu netbook remixet (vagy valami ilyesmi neve van) kiváncsi vagyok milyen lesz. Szerintetek?

Jöhetne már, mert tegnap lediplomáztam, nemis akárhogyan, és kényszerem van megajándékozni magam :DD

Új hozzászólás Aktív témák