Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Helló
Én is ugyanilyen célokra néztem ki, ugytűnik megtalálta a célközönségét a kicsike, mi vagyunk a gyártó álma. Kérjünk csoportos kedvezményt
Nekem van egy 15-ös hp-m és 3,5 kg...Ha utazom, a vállamról ennyit
De eladni nem érné meg, (meg se vennék), majd öcsém megkapja, annyira nem rossz kis gép, bár öreg (P4, 2,4gh 30gb HDD,256 ram (kéne még bele..)osztott video, nuku akksi. 5 éves...velem végezte az egyetemet, megbízható kis gép, csak egy dög
)
Otthonra van erős asztali, a wind meg beférne a táskáimba (többnyire-éljenek a női cuccok). Ha lenne már, én rohannék venni, bár jobb hogy még nincs, igy kicsit többet megtudok róla, hogy mibe ugrom bele. Várni nem szeretnék sokat, elsősorban már nyárra kellene
Akksit meg majd veszek neki ha lesz nagyobb.
Oprendszernek meg kinéztem az ubuntu netbook remixet (vagy valami ilyesmi neve van) kiváncsi vagyok milyen lesz. Szerintetek?Jöhetne már, mert tegnap lediplomáztam, nemis akárhogyan, és kényszerem van megajándékozni magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- Eladó gamer laptop!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De eladni nem érné meg, (meg se vennék), majd öcsém megkapja, annyira nem rossz kis gép, bár öreg (P4, 2,4gh 30gb HDD,256 ram (kéne még bele..)osztott video, nuku akksi. 5 éves...velem végezte az egyetemet, megbízható kis gép, csak egy dög
)
Akksit meg majd veszek neki ha lesz nagyobb.