- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Örülök ha megtetszett.
Azt azért szögezd le magadban, hogy a pr nem netbook. Sokkal többre képes annál. A windet 1 év után a userek 90%-ka lecseréli majd az éppen aktuális sláger netbookra, de a pr az gép lesz 2-3 év múlva is. Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés. Nekem is egyetemre kell. Hozom, viszem, prezentálok, szakdogát írok, net, zene, filmek, tervezés, néha egy kis játék, és persze kell a hosszú akkuidő és a pehelysúly is. Továbbá nekem adatvédelem szempontjából nem volt utolsó megoldás az ujjlenyomat olvasó. Ezért választottam a pr-t. Ha gyors, stabil, könnyű, és nagy akksis gépet akarsz, akkor megéri a pr azt a plusz pénzt. Ha csak néha neteznél meg word-öznél, akkor inkább vegyél windet, aztán majd lecseréled jövő nyáron.Ha a pixelkérdés a pr-hez tartozik, akkor a válaszom: nem. Őszintén szólva még pixelhibát sem láttam soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt azért szögezd le magadban, hogy a pr nem netbook. Sokkal többre képes annál. A windet 1 év után a userek 90%-ka lecseréli majd az éppen aktuális sláger netbookra, de a pr az gép lesz 2-3 év múlva is. Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés. Nekem is egyetemre kell. Hozom, viszem, prezentálok, szakdogát írok, net, zene, filmek, tervezés, néha egy kis játék, és persze kell a hosszú akkuidő és a pehelysúly is. Továbbá nekem adatvédelem szempontjából nem volt utolsó megoldás az ujjlenyomat olvasó. Ezért választottam a pr-t. Ha gyors, stabil, könnyű, és nagy akksis gépet akarsz, akkor megéri a pr azt a plusz pénzt. Ha csak néha neteznél meg word-öznél, akkor inkább vegyél windet, aztán majd lecseréled jövő nyáron.