Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Örülök ha megtetszett.
Azt azért szögezd le magadban, hogy a pr nem netbook. Sokkal többre képes annál. A windet 1 év után a userek 90%-ka lecseréli majd az éppen aktuális sláger netbookra, de a pr az gép lesz 2-3 év múlva is. Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés. Nekem is egyetemre kell. Hozom, viszem, prezentálok, szakdogát írok, net, zene, filmek, tervezés, néha egy kis játék, és persze kell a hosszú akkuidő és a pehelysúly is. Továbbá nekem adatvédelem szempontjából nem volt utolsó megoldás az ujjlenyomat olvasó. Ezért választottam a pr-t. Ha gyors, stabil, könnyű, és nagy akksis gépet akarsz, akkor megéri a pr azt a plusz pénzt. Ha csak néha neteznél meg word-öznél, akkor inkább vegyél windet, aztán majd lecseréled jövő nyáron.Ha a pixelkérdés a pr-hez tartozik, akkor a válaszom: nem. Őszintén szólva még pixelhibát sem láttam soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális, újszerű Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro 2
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt azért szögezd le magadban, hogy a pr nem netbook. Sokkal többre képes annál. A windet 1 év után a userek 90%-ka lecseréli majd az éppen aktuális sláger netbookra, de a pr az gép lesz 2-3 év múlva is. Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés. Nekem is egyetemre kell. Hozom, viszem, prezentálok, szakdogát írok, net, zene, filmek, tervezés, néha egy kis játék, és persze kell a hosszú akkuidő és a pehelysúly is. Továbbá nekem adatvédelem szempontjából nem volt utolsó megoldás az ujjlenyomat olvasó. Ezért választottam a pr-t. Ha gyors, stabil, könnyű, és nagy akksis gépet akarsz, akkor megéri a pr azt a plusz pénzt. Ha csak néha neteznél meg word-öznél, akkor inkább vegyél windet, aztán majd lecseréled jövő nyáron.