Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pollo
csendes tag
Én tökéletesen értem azt, amit mondani akarsz, kár, hogy azt logikailag megkérdőjelezhető módon teszed, de a kedvedért neked is elmagyarázom külön, tőszavakban

tehát
azt írtad, hogy továbbléptek a technikai fejlődés irányába. ez igaz. de itt ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cuccokat gyártanak, hanem azt, hogy ugyanabba a kicsi házba több jó dolog belefér. Tehát vegyük pl a mobilokat... a mobilok mérete (most az összes dimenziót számolva - a te kedvedért a térfogat szót is használom!) nem nőtt az utóbbi időben, úgymond stagnál, mert
1. ennél kisebbeket nehéz használni,
2. ebbe a házba is bele tudják rakni azt a technológiát, ami több mint elég egy mezei felhasználónak.
3. ha nőne a méret, rosszabb lenne a hordozhatóság.Egyébként pedig nem az én problémám, ha életedben nem láttál még női bugyit, és 1: nem érted a hasonlatot, 2: ez téged annyira frusztrál, hogy jogtalanul lekezelő legyél mindenkivel ezen a fórumon. én a helyedben komolyan elgondolkondék azon, hogy vajon miért szól be neked mindenki? ha nem jutsz megoldásra, szívesen segítek neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest