Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phpmoli
tag
tegnapi nap eredmenye:
2*1gb memoria teszek (ddr2-667) everest 4.5
olvasas 3786 MB/s
iras 2844 MB/s
masolas 1153 MB/s
kesleltetes 119.9 nsa hdd-n 3 particio van:
1) 4.2GB (nem GiB!) 'compaq install' tipusu (ezert nem latja a windows), amin 380MB adat van, ami kezeli az installalast es a recoveryt. tartalmat lementettem.
2) 42GB ntfs, amin 5 nyelven darabonkent 2.8GB windows felinstallalt imagefile van, benne a driverekkel, ajandek szoftverekkel. elso installalaskor innen mozgatja el a kivalasztott nyelvi image-et az elso particio ures reszere es a tobbi nyelvu image-t torli. kesobb mar az elso particiorol image-eli meg a masodik particiot. az installalas akkor is mukodik, ha elso bekapcsolaskor egybol torlod a tobbi nyelvet (kiprobaltam). a magyar nyelvi image-t lementettem. (tartalma NEM egyezik a recovery cd-vel (ami NEM dvd!), ezt nem kell installalni)
3) 34GB ntfsa fekete boritas rettento kenyes - en olyan ember vagyok, aki ESD kesztyuvel szereli a szamitogepet es kadban nem olvas konyvet, nehogy az vizes legyen es 'tonkremenjen', megis 12 ora alatt ugy osszekarcoltam, hogy meg nem volt semmilyen kutyum, ami ilyen csunyan nezett volna ki. raadasul ujjlenyomatoktol zsiros. oriasi hiba volt a felso boritast erre a fenyes feluletre csinalni, es meg giccses is.
viszont eddig nem igazan ertettem masok rigojajat a feher besargulasaval kapcsolatban, egesz addig, mig tegnap le nem tettem a wind feher bortaskajat a feheren vasarolt kisasztalomra a nappaliban.. hat egy ev alatt ugy besargult az asztal, hogy csak na.
a matricakat termeszetesen azonnal leszedtem, de az intel atom matrica ragasztoja rajta maradt. nem jott le alkohollal sem.
ha az also szellozok el vannak takarva, akkor bar melegszik, de nem kapcsolja hangosra a ventillatort. a hdd hangja egyertelmuen hangosabb, mint a szellozes, de ez nyilvanvalo, ez nekem a desktop gepemnel is igy van.a kartyaolvasobol ~4mm-re log ki a kartya. ha van sd kartya az olvasoban es be van allitva, hogy arrol bootoljon, hiaba nincs SEMMI a kartyan, bootolaskor akkor is all es bambul a gep.
billentyuzetet meglepoen hamar meg lehet szokni.
kijelzo annyira fenyes, hogy nem maxon hasznalom.
az usb portnal nem a hangszoro magnese huzza be a pendriveot, hanem maga a csatlakozo van megmagnesezve (szetszedve kiprobaltam, a hangszoro nem vonza). eddig ez az egyetlen gep, ami el tudja latni arammal az idetlen, 200ft-ert vett usb-s ledes kislampamat. se a desktop gepeim, se a T30 nem tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest