- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor X
tag
válasz
Viktor X #1503 üzenetére
Na rászántam magam és betettem a HDD-t egy másik gépbe. Bebootolt az XP és mikor meg akartam nyitni a meghajtót azt írta ki, hogy a meghajtó nincs megformázva. Szerencsére nem volt rajta semmi pótolhatatlan, ezért úgy döntöttem, hogy visszarakom a gépembe és megformázm. Elindítottam a bootolható telepítőt és amikor a formázáshoz értem kiírta, hogy ismeretlen partíció és nem tudja megformázni. Ezután partició törlése új létrehoz és már ment is a formázás. Elért 4%-ig majd nagy kerregés és 31percig tovább se ment, de aztán ''begyorsult'' és már 19%-nál tart 40 perc elteltével és 4%-ot elhagyva a kerregés is abbamaradt. Úgy érzem ezt a winyót vihetem vissza. (2 év 8 hónapos 80GB-os Samsung SATA)
A ramot is megnéztem és az egyik 512-es modul mátol csak 256-os amit holnap szintén vihetek vissza.
4 napja raktam fel az 1.C biost. Nem tudom van-e köze a dologhoz, de visszarakom az 1.9, mert mióta 1.C van a gépem totál begolyózott.
mióta 1.C van:
1. néha kiírja hogy csatlakoztassam a tápkábelt a VGA-hoz (gép áramtalanít majd vissza a konnektorba és már jó is)
2. néha amikor elindítom a gépet színes kockák villognak mindenfele a monitoron (szintén áramtalanítás után jó lesz)
3. egy csomót szarakodik bootolás közbe a ''detecting array...''-nál (~20 másodperc) pedig raid le van tiltva
4. előjött ez a ramfelezős mániája
5. valószínű egy winyó is elhalálozott (meg ez az adatvesztés akkor is bosszantó ha a winyóm mégis jó, de ez majd kiderül ha végzett a formázással, rátelepítettem a windowst és leteszteltem)
És az eddigi 1 év alatt semmi problémám nem volt. Most vagy ez a bios ba..ott ki velem ennyire vagy csak szerencsétlen véletlenek sorozata, de még egy két ilyen és bontás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest