- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Pontosan, nem azt allitom, hogy nincs geppark, csupan azt hogy ez egy valos igeny, valos felhasznalasi mod.
Ket dolog lehet igaz egyszerre.Az en ket tapasztalatom az, hogy laptop volt hasznalva ott helyben, majd vittuk haza es dolgoztal/kiserleteztel otthon, akar az orai projekten akar hobby/sajat projekten.
Ez sokszorosan volt igaz Lonbondban, ahol eleg necces az ingatlan piac, single/double roomnal az user nem engedheti meg maganak a PC-t, keves a hely.A mai laposok a modern hardverek es a jobb hutesi megoldasok miatt mar nem batar felteglak, mint 5 eve.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
+1.Alapvetően egyetértek, de nem MBA-n fog esetleg komoly mérnöki programot futtatni, de nem értek hozzá. Biztosan van, ami elérhető rá, de gondolom javarészt valami Win-t futtató gép lenne az ideális. Nem tudom, hogy manapság mik az igények jegyzetelésre az egyetemeken, de ahova én jártam tizenx éve, még nem volt egy nagy divat.
A cikkre visszatérve: Nem két fillér egy gyereket egyetemre járatni, de azért közel milliós gépet ajánlani
Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.