- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
En is Londonban tanultam (Greenwich), és (jelenleg) van nagy teljesítményű géppark, elérhető otthonról is remote desktop által, sosem használtam. De abszolút megértem az igényt arra is, hogy lokálban akarnak ilyeneket csinálni, viszont ettől a géptől vannak jobb megoldások. Igazabol egy laptopon a legtöbb eroforrás igényes taskot csak prototypeolni érdemes aztán a tényleges melót nagyvason/ cloudban.
-
fatpingvin
addikt
-
powerage76
csendes tag
És az egyetemi évek alatt hány alkalommal fordul elő, hogy komolyabb számítástechnikai kapacitást igénylő feladatokra van szoros határidő és nem mindegy, hogy órák vagy percek kérdése a szimuláció lefuttatása? Megközelíti ez a szám az egyet?
Az egyetemista jobban jár, ha valami könnyű, hordozható cucca van, amit ha tönkretesz, nem lesz anyagi csőd, cserébe meg beosztja az idejét és esetleg beül a laborba a melóhoz, ahol talán még a mérnöki szoftver is megvan.
Bullshit cikk. -
bandigyerek
senior tag
A cikk címe: MSI blog: notebookok egyetemistáknak.
Ezzel nem lehet vitatkozni. Biztos, hogy van olyan aki ezt szivarzsebből kivágja, meg a csemetének egy helyi garzont, de nem ez a többség. A Laptop meg legyen könnyű, wifi, Lan, normális kijelző, jó akku/fogyasztás, böszme mennyiségű RAM a millió nyitott oldalnak, Teams, Canvas, Office... Ha kihagytam valamit pótoljátok. De ez nem kerül ennyibe. Közel se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assetto Corsa Rally
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Escape from Tarkov
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő