Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
En is Londonban tanultam (Greenwich), és (jelenleg) van nagy teljesítményű géppark, elérhető otthonról is remote desktop által, sosem használtam. De abszolút megértem az igényt arra is, hogy lokálban akarnak ilyeneket csinálni, viszont ettől a géptől vannak jobb megoldások. Igazabol egy laptopon a legtöbb eroforrás igényes taskot csak prototypeolni érdemes aztán a tényleges melót nagyvason/ cloudban.
-
fatpingvin
addikt
-
powerage76
csendes tag
És az egyetemi évek alatt hány alkalommal fordul elő, hogy komolyabb számítástechnikai kapacitást igénylő feladatokra van szoros határidő és nem mindegy, hogy órák vagy percek kérdése a szimuláció lefuttatása? Megközelíti ez a szám az egyet?
Az egyetemista jobban jár, ha valami könnyű, hordozható cucca van, amit ha tönkretesz, nem lesz anyagi csőd, cserébe meg beosztja az idejét és esetleg beül a laborba a melóhoz, ahol talán még a mérnöki szoftver is megvan.
Bullshit cikk. -
bandigyerek
senior tag
A cikk címe: MSI blog: notebookok egyetemistáknak.
Ezzel nem lehet vitatkozni. Biztos, hogy van olyan aki ezt szivarzsebből kivágja, meg a csemetének egy helyi garzont, de nem ez a többség. A Laptop meg legyen könnyű, wifi, Lan, normális kijelző, jó akku/fogyasztás, böszme mennyiségű RAM a millió nyitott oldalnak, Teams, Canvas, Office... Ha kihagytam valamit pótoljátok. De ez nem kerül ennyibe. Közel se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest