Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
+1.Alapvetően egyetértek, de nem MBA-n fog esetleg komoly mérnöki programot futtatni, de nem értek hozzá. Biztosan van, ami elérhető rá, de gondolom javarészt valami Win-t futtató gép lenne az ideális. Nem tudom, hogy manapság mik az igények jegyzetelésre az egyetemeken, de ahova én jártam tizenx éve, még nem volt egy nagy divat.
A cikkre visszatérve: Nem két fillér egy gyereket egyetemre járatni, de azért közel milliós gépet ajánlani
Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.