Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Neurotoxin

őstag

válasz moleculez #11 üzenetére

+1.Alapvetően egyetértek, de nem MBA-n fog esetleg komoly mérnöki programot futtatni, de nem értek hozzá. Biztosan van, ami elérhető rá, de gondolom javarészt valami Win-t futtató gép lenne az ideális. Nem tudom, hogy manapság mik az igények jegyzetelésre az egyetemeken, de ahova én jártam tizenx éve, még nem volt egy nagy divat.

A cikkre visszatérve: Nem két fillér egy gyereket egyetemre járatni, de azért közel milliós gépet ajánlani :U Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.

Új hozzászólás Aktív témák