- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #23 üzenetére
Nekem ket felsooktatasi tapasztalatom van, egy London egy Valencia, elobbinel mindenki sajat laptoppal dolgozott (3d modellezes, Maya, Blender stb), utobbinal szinten (mernokinformatika, nagyobb matematikai modellek).
Pontosan ezert van ezeknek piaca, mert az igeny letezik.
A legtobb egyetem nem fog tobb szazas nagysagrendben ekkora gepparkot fenntartani, amit aztan otthon az user nem is hasznalhat.De ha benezel Redditre a temaban, mindenki laptopra keres ajanlast azokra az user casekre, amiket fentebb irtunk.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #23 üzenetére
Vagy cloud
Én mondjuk a diplomamunkám (Time Series analysis) / final year projectem saját gépen csináltam ami egy 14" M1 Max 32 GB RAM. Nah azzal lenyomtam bent 3-4 óra böngészést, szövegszerk., lefutattam pár snippetet, python, Tensorflow modulok kipróbálása, és 20-40% közt mentem haza. Árban pedig nem vagyunk messze.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Amit Te írsz az jegyzetelés...
Itt meg le van írva, mire is lenne jó ez a gép.
Mindenféle beszólás nélkül az értő olvasásból felbukkanó más igényeket és az egyéni preferenciákat ketté kell választani
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Benne van a cikkben.
Itt nem az egyetem a lenyeg hanem: "komolyabb számítási kapacitást igénylő feladatokra – legyen szó MATLAB, Adobe-féle vagy tetszőleges mérnöki szoftver futtatásáról – szánt noteszgépnél mennyire fontos a nagy sebességű hardver. Ha határidőre kell elkészülni, nem mindegy, hogy órákig vagy percekig tart-e egy szimuláció lefuttatása vagy egy videó megvágása"
Amire te gondolsz, hogy az egyetemista beul az orara es kell valami jegyzetelni.
Ez teljesen mas kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Macbook Pro 16" A2141 2019 / i9 / 1TB
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest