- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
moleculez #11 üzenetére
+1.Alapvetően egyetértek, de nem MBA-n fog esetleg komoly mérnöki programot futtatni, de nem értek hozzá. Biztosan van, ami elérhető rá, de gondolom javarészt valami Win-t futtató gép lenne az ideális. Nem tudom, hogy manapság mik az igények jegyzetelésre az egyetemeken, de ahova én jártam tizenx éve, még nem volt egy nagy divat.
A cikkre visszatérve: Nem két fillér egy gyereket egyetemre járatni, de azért közel milliós gépet ajánlani
Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest