Hirdetés
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz dragonfx #10262 üzenetére
Szia!
Az AAA elemes megoldást nem igen javasolnám,nekem van egy régi ilyen lejátszóm,napi 2 AAA alkáli elemet is elfogyasztott,úgyhogy nem igen volt gazdaságos,persze ha feltölthető NiMh akksiban gondolkodsz,az jóval gazdaságosabb,csak az a baj,hogy ilyen készülékeket korszerű szolgáltatásokkal nem nagyon gyártanak, mára a koncepció kikristályosodott az iparban,beépített LiPoli elem,1-2 évig megy aztán jöhet a következő lejátszó(a pótakksi ui. majdnem annyi lenne árban,mint a kissé használt lejátszó ára,nem érdemes akksit cserélni)[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
válasz dragonfx #10269 üzenetére
Sajnos így működnek a dolgok manapság. Ha nem akarsz engedni ebből, akkor valamelyik régi Iriver IFP, vagy a T széria a te barátod. Ezekből a legújabb és talán még kapható a T60, bár hangminőségben nem éri el a régiek szintjét.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
adnoctum18
senior tag
válasz dragonfx #10271 üzenetére
Abszolút nem ismerem.
Első blikkre azt mondanám, hogy kerülendő, de mivel már úgy látom a T60at nem forgalmazzák (Infopatika), és mindenképp elemes kell, akkor lehet, hogy bevállalható.
Mindenesetre én személy szerint Ebayeznék (vagy Vateráznék esetleg) magamnak egy régi Irivert 1 vagy 2 gigásban aztán jóság van.
-
adnoctum18
senior tag
válasz dragonfx #10273 üzenetére
Van pótakksi a telóhoz? Te ennyire fel vagy szerelkezve?
Szerintem vállald be a clipet azt jóság van!
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz dragonfx #34007 üzenetére
Pontosan. A "bele" attól még 128-as lesz
Amúgy van ezzel sok szopás nálam is, úgyhogy elkezdtem nézni a spek-kel a zenéimet, amik papíron 320-asok és ért néha meglepetés.Ez 320-as, de valójában 128-as szintet se üti meg szerintem: (csak annyit tűnt fel, hogy iszonyat penetránsan ****** szól)
A fenti FLAC-ból csináltam most 320-as MP3-at:
Nagyon tanulságosak a képek.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
arcszesz
aktív tag
válasz dragonfx #34035 üzenetére
Utóbbi két oldalon kb. megtalálod a lehetőségeket. Benjie S5 a legjobb opció ennyiért. De kimondottan sportoláshoz az alább linkelt csíptetős Ruizu talán praktikusabb, noha nem annyira jó összességében.
Hangminőségben túl nagy csodát ne várj ennyiért, ez nem az audiofil kategória.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest