Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Passzívan hűtött csúcs-Ryzen az ASUS legfrissebb ProArt miditornyában
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Sajnos a több mint 10 éve hűségesen szolgála Panasonic mp3 discman-em cserére szorul és ezt a clip+ "dolgot" olvasom hogy sokan ajánljátok. Viszonylag ritkán van szükségem rá, de akkor fél napos és 500km-es vonatút amit tudnia kell.Tényleg bírja az akku a 15 órás lejátszást? Extrem digitálnál most lehet venni 13 ezerért 4 gigásat. Kérdésem az volna hogy ezért az árért ez a legjobb vétel, a vele hasonló árú nevesebb gyártók(pl sony, philips) termékei nem rúgnak labdába? Rock és metál zenét hallgatok maxell metallics fülessel.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17750 üzenetére
Köszi, de ezzel a felújított dologgal kapcsolatban van két fenntartásom.
1: a hirdetéséhez csupa pozitív hozzászólás van, de tudjuk hogy olyan nincs mindig mindenki elégedett. Szóval szerintem a negatív hozzászólásokat moderálták
2: nem szimpatikus a 3 hónap garancia sem, ha zsír új és gyárilag tökéletes, akkor miért nem vállal rá legalább 1 évet? Inkább drágábban, de legyen az 2 év gari.
És a kijelző minőség nem nagyon játszik nálam, hallgatni akarom és nem nézegetni Lehessen követni mikor mit játszik,de a többi kijelzős extrát meghagynám annak aki néhány colos képernyőn akar videót nézni.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Új clip+ első töltése mennyire fontos? Mert most van benne némi áram, a kijelző szerint kb 90%-ra saccolom. Most kb 1 órát tudom tölteni és utána mennék itthonról el és vinni szeretném Ezt az aksit is formázni kell, vagy mindegy neki?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Pénteken vettem egy clip+t, de tapasztalok néhány nagyon nem tetsző dolgot, ha tudtok segítsetek légyszi!
1: Már az első használat alatt is minden ok nélkül kikapcsolt egyszer, de akkor még könnyen be tudtam kapcsolni.
2: Aztán ma délután ismét minden ok nélkül kikapcsolt, de akkor már sokadik próbálkozásra tudtam csak bekapcsolni.
3: Néhány óra múlva lemerült az aksi. Amikor hazajöttem rögtön gépre dugtam, felbukkant egy vezérlőpult ikon, ami jelezte az eszközt, meg hogy 11% az akis szint.
4a mindegy, gondoltam amíg töltődik frissítem a zenéket rajta. Igen ám, de van néhány mappa és benne fájl, amit nem hajlandó törölni, azt írja szüntessem meg az írásvédettséget, holott én semmi ilyet nem állítottam be neki. Ja, itt jegyzem meg a készülék semmi mappát nem lát. Az összes zeném előadó és albumcím szerint van mp3-ba konvertálva, TAG infók is mindenhol beírva, mégis lejátszáskor csak a dalok tömegét látja, előadó és albumcímhez is azt írja unknow Mediaplayer és winamp is kiírja pedig.
5: Végzett a töltéssel a kijelzőn lévő elem ikon már nem jelzett töltést, lehúztam és az info-ban is azt írja 100% a töltési szint. Visszadugom a pc-re, és a felbukkanó ablak szerint az aksi szint kritikusan alacsony, 0%-
Én vagyok a hülye, vagy hibás a készülék?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17815 üzenetére
Új a készülék. Firmware frissítést most csináltam, kíváncsi vagyok ér-e valamit. Az egészben az a fura, hogy ha a készülék usb beállításaiban auto detect van beállítva, akkor ugrik fel ez az ablak:
Firmware frissítéskor a sansa upsater nem talált frissítést, így a manuális módszert választottam, usb mód msc. Így nem bukkan fel az az ablak. Szimpatikusabb is így Ebben a módban áthelyezett albumokat már előadóját és címét is látja. Az írásvédett mappák törlését megoldottam egy formázással, remélem többé nem lesz ilyen.
Ennek a rockbox csodának mi a jósága?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17817 üzenetére
Miben nagyobb a beállítási szabadság? Írnál konkrét dolgokat is?
-
dethroner
veterán
Firmware frissítés után a lejátszó gyökérkönyvtárába tett firmware fájlt ki lehet törölni?
-
dethroner
veterán
Valaki írjon használható ötletet, mert kivágom most már ezt a sz@rt
mp3-as zenéim az advanced wma programmal szoktam készíteni, id3 tag előadó, albumcím normálisan beírva. Egy ósdi tesco-s mp3 lejátszó hibátlanul felismeri és ki is írja ezeket az infókat, ahogy a gépemen lévő lejátszó programok is. De ez a sandisk ez nem, ez látja a szám címét és kész, album és előadó az ismeretlen. Bármit teszek fel, amit én magam készítettem nem látja, de egy torrentről lejött albumnál mindent jól kiír. Miért?
Másik. A zenéim cd-re kiírva találhatóak, és eddig nem vettem észre, de valószínűleg az összes írásvédettként van megírva. Eddig ezzel nem volt gondom, a már említett tesco-s lejátszóról és a vinyómról is tetszés szerint bármikor tudtam törölni, de erről nem, azt írja szüntessem meg az írásvédettséget, de lehetőséget nem ad rá, max rejtetté tudnám tenni, de annak nem sok értelme lenne. Ti akik ismeritek már ezt a lejátszót segítsetek hogy ne sírjam vissza a régi jó panasonic discmanemA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Igen, azzal frissítettem. De tényleg nincs mit törölni, csak én naiv azt hittem hogy kell, de tényleg nem kell
(#17826) FireKeeper Nincs semmi baj a tag-ekkel, csupán nem vettem figyelembe hogy az usb módnak 3 lehetősége van. És ha zz autodetect vagy mtp lehetőséggel teszem fel rá a zenéket, akkor nem írja az előadó+albumcímet, és akkor nem lehet normálisan mappástól törölni, csak fájlonként és végül a mappát. De ha az usb msc-re van állítva akkor minden ok, lehet egyből törölni és van vannak id3 tag-ek is
De hogy ez miért ennyire zavaros, a franc sem érti.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17838 üzenetére
Nekem a normál hangkép nagyon vékonynak tűnik, viszont ha magamnak tolok bele bőven basszust és magasat, akkor egész korrekt Miért dicséri mindenki a normál beállítást és intenek óva attól hogy változtassunk rajta?
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17844 üzenetére
Egy nem túl drága de számomra nagyon kellemesen megszólaló maxell metallics agybadugóst használok.
Akkor az alapoktól kezdjük, mi is a szoftveres és mi a hardveres EQ?
Én vagyok hülye vagy süket esetleg ha jobbnak, erőteljesebbnek érzem a saját beállításaim mint a normál hangképet?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17849 üzenetére
Mivel lövésem sincs mi a DAC, inkább feladom
Én az összes lejátszómon, hifi-n, tv-n stb egy szép V betűt alakítottam ki az equalizeren, és így tetszik legjobban a hangjaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Eddig tartott a clip+. Pénteken vettem, már a hétvégén volt néhány érthetetlen kikapcsolása, de azt gondoltam egy firmware frissítés majd helyrerakja. Nem rakta. Olyannyira nem, hogy ha aktiválom a zárat, akkor kb fél percenként kikapcsol. Néha vissza is kapcsol szinte azonnal és folytatja a lejátszást, máskor csak a resetelés használ, de az is csak sokadik próbálkozásra. Szerencsére az extreme digitálnál visszaveszik mert 3 napon jeleztem a hibát, rossz hír viszont hogy kifutott a termék, már nem tudnak rendelni.
Hogyan tovább, mit érdemes venni ezen az áron?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Valaki megtudná mondani hogy az aréna plázában lévő media marktban lehet-e venni clip+ vagy clip zip lejátszót?
kösziA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Tegnap a tesco-ban megláttam hogy ez 1989 Ft. Olvastam már hogy nem valami híresen jó termék, de gondoltam hogy a konyhában egy pici hanszórópárral jó lesz, plusz ennyiért a bolondnak is megéri. Leírom a tapasztalataim. Nagyon kemény, rideg anyag az egész, a gombok nagyon keményen járnak, hangosan kopognak. Nincs billentyűzár, és a 4 GB memória az nem beépített, hanem egy micro sd kártya van benne. Az egyetlen jó pont a kijelző. Felbontásához képest meglepően jó, olvasható, rengeteg információt megjelenít. De ez volt az egyetlen ami pozitív. Minden induláskor a legelső számtól kezd, és szerencsére valami gyártási hibás termék volt, a menü nem működött. Főmenüből bármilyen almenüben belépve a másodperc tizedrésze alatt dobott vissza a főmenübe, így se nyelv, óra, kijelző, és semmi más beállítás nem működött. Hangerő szabályozás meg kész vicc, nincs direkt gomb, egy kurzort lefelé nyomni, majd utána az előre-hátra gombbal változtatni. És minden kurzorlenyomáskor megállította a zenét. Gondolom ezek főleg gyártási hibák, a többség mentes ezektől a hibáktól, de a hiányosságai akkor is elriasztottak attól hogy cserét kérjek. Levásároltam és örültem hogy szart fogtam ki
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18183 üzenetére
Igen, valóban elriasztott attól hogy cserét kérjek, bár a 2000 Ft-os ár nagyon baráti, annyiért talán a memóriakártya is megéri, és ha nem hibás a cucc és tudja amit gyárilag kell, akkor meg ráadásként van egy ajándék lejátszó De van pár tulajdonság ami fontos lett volna, de ez úgy vettem észre hogy alapból nincsenek benne a készülékben. Van még ez a csoda is 3800-ért, de ezek után már nem kockáztattam
-
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18187 üzenetére
És az utolsó clip+ volt amit megvettem, nem tudtak az edigital-nál adni másikat helyette. Kéne valami lejátszó, de olyan ritkán van rá szükségem hogy sajnálok érte sok pénzt kiadni.
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18191 üzenetére
A clip+ amit visszavittem 3 napos gariba is 12K volt, és hiába szólt tényleg jól, ha évente csupán max 15 napot használom, akkor felesleges luxus ennyiért.
A felújított vagy ebay-s dolgokat meg ilyen termék esetnén nem preferálom, mert a fenti példából is látszik hogy a legjobb termék is lehet gyári hibás.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Ez a Myaudio MA C50 egy vicc Komolytalan, nincs kijelző, nagyon gyenge akku idő, és én az életben még egy myaudio-t nem veszek, még akkor sem ha kipróbálhatom előtte.
Ati1979 Használtat meg azért nem akarok, mert mint írtam évente mindössze 3 alkalommal van rá szükségem, szóval ha kapok is mondjuk pár nap próbagaranciát, én itthon nem fogom órákig nyúzni, vonatút meg legközelebb augusztusban lesz.
A kipróbálás is necces, mert amit vettem clip+, annak is volt a baja hogy a billentyűzár aktiválása után kb fél perccel kikapcsolta magát, és alig lehetett újraéleszteni. Szerintem ez egy olyan hiba, amit észre sem veszel kipróbálás során, ott max a külsejét nézed meg, a menüt nyomkodod, és a hangját figyeled. A billentyűzárat tartósan akkor kapcsolod be, ha már a tiéd és zsebre akarod vágni.
Meg hát ki tudja hogy egy használt készüléknek az aksija milyen állapotban van. Nekem minimum 10 órát kell menni vonattal, ezekben meg elemet cserélni nem lehet.
Nagyon bánom hogy az mp3-as discman-em meghülyült. Ha azt valahogy helyre tudnám hozni, nem is kéne helyette másik lejátszó.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18200 üzenetére
Tudod, én tökre megelégednék egy tesco-s noname aaa elemes masinával, elem lemerül, megy bele a másik és nem maradok zene nélkül. Barátnőmnek van egy ilyen techinka nevű lejátszója, hangminőséget összehasonlítva az akkor pont nálam lévő clip+-al persze sokkal gyengébb volt, de mondom, nekem erre az évi pár napra megfelelne. Ha tudom hogy olcsó de nem hagy zene nélkül, simán elfogadom a gyengébb minőséget. Itthon nem használom, melóba kocsival járok. Amit mindennap használok, ott nem sajnálom a pénzt a cuccra, mert ott kell a minőség, de itt most másodlagos.
-
dethroner
veterán
Vagyis a clip+ gyárilag fagy le a billentyűzár aktiválásakor, és ez nem az én egyedi esetem volt? Ha igen akkor ez elég durva hiba. Tény hogy elég kicsi és könnyű és bárhová tehető/csíptethető, de azért ha benne van ez a funkció akkor működjön is.
Nincs az én esetemben semmi különleges, semmi hatalmas elvárás.
1: szóljon.
2: sokáig szóljon, vagy cserélhető elem legyen benne.
3: legyen direkt hangerőszabályozás, ne csak a menüből lehessen buzerálni.
4:random lejátszást szeretem, tehát nagyon fontos elvárás hogy mindig az előzőleg hallgatott számtól folytassa a lejátszást.
4:hangminőség sokadlagos csak szójon
3: mivel egy évben 10-12 napot hallgatom, így a rászánt keret se túl nagy, és ezért az elvárásaim is a kerethez igazodnak(szerintem).Nem a tökéletes lejátszót keresem, hanem azt ami nekem ezen szempontok alapján a tökéletes.
-
dethroner
veterán
A kérdések számozását elszúrtam, most látom csak
1: Mind szól? Tökéletes.
2: Olcsó terméknél csak elemes kivitelben oldható meg a 10 órás üzemidő? Simán bevállalom.
3: A már említett technika lejátszónak is van hangerőszabályozó gombja, ezért gondoltam hogy nem irreális elvárás.
4: Resume, shuffle, random, véletlenszerű. Ahogy tetszik, és melyik gyártó éppen hogy írja be a menübe, a lényeg hogy legyen és megszakítás után is folytassa.Csak azért ragaszkodok az újhoz, mert az elmúlt 2 hónapban 2 új lejátszót vettem, egy szerintetek ajánlott(clip+) és egy olcsófost, és mindkettőnek voltak hibák a működésében.(Azt azért ne fogjuk fel természetesnek hogy a lejátszó lefagy a billentyűzár esetén, és ha én használni szeretném ezt a benne lévő funkciót akkor megtehessem anélkül hogy anyáznám a gyártót.) Egy használt terméknél lehet a kipróba során meg sem nézek valami funkciót, hazajövök és csak 2 hónap múlva veszem elő újra, és akkor jövök rá hogy nem kóser valami. Na, akkor szerinted szóba áll még velem az eladó, vagy azt mondja miért csak most szólok, biztos én qrtam el?
Kopott ház nem zavarna, csak a kijelző ne legyen szétkarcolva.
Ha te tudsz nekem egy-akár használt-lejátszót ajánlani, ami vagy becsszóra megy 10 órát, vagy cserélhető benne az elem, van minimum 2GB beépített vagy bővíthető memóriája és nem fáj többe 5 rongynál, esküszöm elgondolkodok rajtaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz akela91 #18228 üzenetére
Nekem már clip+ sincs, fagyott, feldobtam rá a legújabb firmware-t, utána is fagyott. Vissza is vittem 3 napos garanciába és visszaadták az árát. Csak volt itt nemrég arról szó hogy ez a fagyás ez nem az én egyedi esetem.
-
dethroner
veterán
válasz akela91 #18232 üzenetére
Hát kinek hogy, de nem is az a lényeg hogy érdemes-e lezárni vagy sem. Ha van lehetőség rá és szükségét látom, akkor tudjam használni. Vagy ne is tegyék bele.
-
dethroner
veterán
válasz z123456789 #18588 üzenetére
clip+? Ha aktiválod a billentyűzárat csodát fogsz tapasztalni
-
dethroner
veterán
200-300 ezer egy hordozható zenelejátszóért?
Még hogy nincs pénze az embereknek.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy olcsó mp3 lejátszót szeretnék, sportoláshoz. Tudom hogy nem szívesen javasoltok ilyesmit, de tényleg semmi szükség, hosszú üzemidőre, nagy tárhelyre, lehet akár kijelző nélüli is stb. Szóval ne lincseljetek meg a kérdésért légyszi
1 2 3 4
Van valakinek tapasztalata ezek közül valamelyikkel? Vállalható lenne ezekből valamelyik? Vagy esetleg ilyen olcsó kategóriában tudnátok valamit javasolni? Metál zene lejátszásra lenne és egy xiaomi hybrid füles lenne rákötve.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi, ránézek. Ez lenne?
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29283 üzenetére
Igen, Bangood-on 3760-ra írja most a Ruizu X02-t. Szerintem ez lesz a válasz. De ha szeretnék mellé még egyet, amit rá lehet mondjuk a póló ujjára csattintani, és nagyon olcsóért bevállalnám, ezekből a 2$ alatti csodákból melyik lehet használható? Lehet ezek között különbség, vagy csak a borítás más rajtuk?
Szóval 2$ alattiak közül melyiket sportoláshoz?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Mivel napi egy órát menne, így az aksi üzemidő lényegtelen. Ennyi pénzért ha megy fél évet, már tökéletesen megszolgálta az árát. Csak mp3-ra kell. De vajon hogy szólhatnak, nagyon durván szarul? De a kérdés lényegi része még mindig érdekel, vajon van-e különbség a hangjukban?
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi az ajánlást, múlt hétvégén megrendeltem a Ruizu X02-t, ami tegnap meg is érkezett. Azért a pénzért elég korrekt, hasznos vétel volt. De most jön a döbbenet. Ugye írtam is, hogy sportoláshoz szeretnék egy csíptetős kis olcsó kütyüt. A Ruizu-val rendeltem egy ilyet is. Hát hogy ez mit tud, az döbbenet. Ha a 20$-ért vett Ruizu jó vétéle volt, akkor ez a másfél dolláros kis izé volt életem legjobb vásárlása. Köröket ver hangminőségben, dinamikában a több mint tízszer többe kerülő lejátszóra. Azt hittem ezek a kis szarok csak ciceregni tudnak. Hát nagyon nem, szóval ha valakinek sporoláshoz kell pici, olcsó és jó hangú eszköz, én csak ajánlani tudom.
-
dethroner
veterán
válasz Ciccuka #29373 üzenetére
Hát vagy te nyúltál bele a szarba többször egymás után, vagy én fogtam ki egy remek darabot, nem tudom. Azt írod egy fokkal igényesebb amit te próbáltál. Külsőre lehet jobban bejön valakinek a fényes, csillogó külső, de itt lehet megdől az igényesség fogalma. Én most is ki merem jelenteni, hogy jobban szól mint a Ruizu X02.
Kipróbáltam 1 2 3 fül és fejhallgatóval, mindhárom más karakter, de mindegyikkel a kis olcsóság volt jobb.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Ciccuka #29375 üzenetére
Nem kell fénykép, pontosan az van a korábbi linken, amit vettem. Kis ezüst szürke masina. Csavarok jól vannak benne, egy kis illesztési hézag van az egyik oldalon, de ez a működést nem befolyásolja. És nem tudom hogy egy ilyen apró jószág hogyan tudna minőségi benyomást kelteni?
-
dethroner
veterán
Két kis csavar tartja össze az egészet, szóval elvileg a szétszedés nem okozhat problémát. Sokkal jobban félek azonban az összerakástól Hogy néz ki egy ilyen szétszedés-összerakás, tudsz mutatni egy videót? Ha nem tűnik gázosan megoldhatatlannak, bevállalom a mutatványt.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz Maxximus #29438 üzenetére
Ugye hogy ugye Mondtam én hogy beszarás hogy mit tud ez a kis 400 forintos vacak.
Én is egy 8 gigás kártyát vettem hozzá, én se próbáltam nagyobbat bele. Neked is vannak pistonjaid és Superlux is? Aminél a jacket szorítani kell, azt próbáltad javítani? Én nem kukáznám, donornak még jól jöhet.
Egyetlen dolog ami zavaró, hogy nem lehet tudni mikor milyen szinten van az aksi, mert akkor is piros led villog ha töltöm, akkor is ha lejátszásban van. És azt se jelzi semmi sajna ha fullra feltöltött. De a francot se érdekli ha ennyiért ilyen hangot ad magából Azt hiszem én is fogok még párat rendelni és pár évre meglesz a sportolós zenelejátszó olcsóért.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz #00137984 #29459 üzenetére
Mindig azt hittem hogy a Samsung reklámemberei a legnagyobb hazudozók a világon. De azonnal visszavonnám az irodalmi Nobel díjat Bob Dylan-től és a Sony PR teamjének adnám ezért a mondatért:
Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
-
dethroner
veterán
válasz tipuka #29513 üzenetére
Tégy egy próbát, legrosszabb esetben veszítesz 500Ft-ot. De jó lesz, tényleg jól szól, nagyon is. És csíptetős, kicsi és könnyű, olcsó, minden feltételnek megfelel. Mondjuk az esést nem tudom hogy bírja, de nem értem miért kéne leesnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Passzívan hűtött csúcs-Ryzen az ASUS legfrissebb ProArt miditornyában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest