Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- OLED monitor topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Ati1979 #24300 üzenetére
Pedig az giazat megvallva nálad szoktam érezni leginkább talán a jelenséget.
Az ilyen 60k alatt nincs DAC és társai jellegű dologknál.
Személyes élmény és tudom bot fülem is van, de 1 hétig nem volt meg a mobilom (Lumia 920), addig nem tudtam útközben zenét hallgatni. Visszakaptam és az első reggel egy vacak se215 társaságában valami hihetetlen módon élveztem, hogy zenét hallgatok, pedig ugye itthon van egy korrekt középkategóriás lánc mellette. (nagykínai DAc, champ, srh940)
De nem akarok kötekedni, csak észrevétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest