-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Nem tudom nézi-e még valaki ezt a topikot, de hátha:
Az a gondom, hogy mappába rendeztem egy csomó összetartozó levelet, aztán most amikor az egyiket megnyitottam, több levél is megnyílt egyszerre és ezeket az eredetileg megnyitott alá rendezte a program, mintha az is egy mappa lenne, és ezután már ha megnyitom a "fő levelet" mindig megnyitja a többit is vele. Nem tudom mi ez, és hogyan lehetne visszarendezni eredeti állapotba, hogy egyszerre csak egy levél nyíljon meg és ne legyeneke így összerendezve.
Az az érdekes, hogy ha egy másikat megnyitok, akkor ott lehet csak kettőt, vagy esetleg hármat rendez össze, aztán megint ötöt, stb.
mellékelek róla egy fotót, hogy ha esetleg így nem érthető ahogy leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest