-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
De ahogy az előbbi hsz-emben írtam, beírtam a felhasználó nevemet a Levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításaimnál: *****@digikabel.hu.
Vagyis a digis e-mail címemet.
És amikor a Thunberbird felcsatlakozott a Google fiókjaimhoz, hogy a leveleimet letöltsem, megadtam és elmetettem a Google fiókokhoz tartozó jelszavam.
Ez így működik nálam sok éve, és a már említett hiba áll fenn.
"Egyébként pl. UPC esetén nem kell hitelesítés. Úgy nézted?"
Most próbaként a Levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításainál a „Biztonság és hitelesítés" mezőben kivettem a pipát az "Azonosító és jelszó használatá"-ból, majd az e-mail küldésnél a köv. hibaüzenet kaptam:
"Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: relay not permitted..."
Valamit rosszul csináltam? Mit kellene tennem? Köszönettel várom a válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest