Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Sziasztok!
Nem nagyon volt időm beleolvasni a fórumban, viszont van egy problémám, amit sürgősen meg kellene oldanom...Cégnél oprendszer upgrade volt az egyik gepen (Windows 7 pro 32 bit - > windows 10 pro 64 bit).
Thunderbird profilt már többször költöztettem, mindent ugyan úgy csináltam mint eddig. Bemásoltam a régi profilt, mint egy 3 óra alatt kész is lett (34 GB) és a tunderbird indításakor ez az üzenet fogadott:

Letöröltem a thunderbirdöt minden nyomával együtt és az első indításnál, amikor magának hozná létre a profilt, akkor is ezt az üzenetet dobja már... Tehát a frissen szűz telepítésre sem indul el.
Mit rontottam el? A levelezésre óriási szükség lenne!
Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest