- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Sziasztok!
Nem nagyon volt időm beleolvasni a fórumban, viszont van egy problémám, amit sürgősen meg kellene oldanom...Cégnél oprendszer upgrade volt az egyik gepen (Windows 7 pro 32 bit - > windows 10 pro 64 bit).
Thunderbird profilt már többször költöztettem, mindent ugyan úgy csináltam mint eddig. Bemásoltam a régi profilt, mint egy 3 óra alatt kész is lett (34 GB) és a tunderbird indításakor ez az üzenet fogadott:

Letöröltem a thunderbirdöt minden nyomával együtt és az első indításnál, amikor magának hozná létre a profilt, akkor is ezt az üzenetet dobja már... Tehát a frissen szűz telepítésre sem indul el.
Mit rontottam el? A levelezésre óriási szükség lenne!
Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Alienware 17r4 olvass
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest