Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Üdv Mindenkinek !
Magyarázza meg valaki a következő "paranormális jelenséget" :

(Mozillát használok évek óta több e-mail címmel olyan beállítással, hogy először csak a fejléc töltődjön le).
Az alkalmazás tegnap is annak rendje-módja szerint "végigzongorázta" a mail-címeket és két új üzenetet talált egyformán gmail-es szerverről két különböző feladótól .
Az egyik egy szolgáltató cég, aki az aktuális egyenlegemet küldte szövegben, a másik egy magánszemély, aki szöveget ÉS fotókat küldött. Előbb a szolgáltató mal-je töltődött le ("Tárgy: xxx- számla") amit kinyitva egy villanásra láttam az üzenetet. Aztán letöltődött a magán levél a fotókkal, azt is megnyitottam, mire a két mail "összekeveredett" - azaz onnantól mostanáig ha a szolgáltató ("Tárgy: xxx- számla") fejlécű mail-jét nyitom meg a magán- mail és a fényképek jönnek elő... (Emellett a magánlevél a saját tárgyával IS létezik. arra kattintva az rendesen látható.)(Ráadásul a szolgáltató e-mail-jének a tárgya "Re: xx számla" - holott én ezügyben sosem írtam a szolgáltatónak, tehát NEM az én mail-emre válaszképpen írták. A magánszemély az valóban válaszképpen írt...)
Vírus, kamulevél nem lehet egyik sem, mert működik a vírusirtó - mindkét mail-t megnézte - és a szolgáltatói egyenleg is helyes volt.Na, ez hogy lehet ?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest