Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudob
csendes tag
Sziasztok !
Gmail.com-os fiókom van ami 99%-on van a tárhely telítettsége. Ezért létre hoztam egy másik gmail.com-os fiókot amibe áthelyeztem a leveleket. Az áthelyezés a thunderbirdben csináltam. A levelek áthelyeződtek, de viszont a telítettség még mindig 99%-on áll. Ha a gmail kiszolgáló oldalán lépek be a fiókomba ott sem látszódnak már a levelek, de ott is kiírja, hogy nemsokára elfogy a tárhely. Hogyan tehetem üressé így a fiókom tárhelyét? Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a választ ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- bambano: Bambanő háza tája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest